18 Ağustos Sayısal Loto sonuçları! Çılgın Sayısal Loto'da bu akşam büyük ikramiye ne kadar?

Sayısal Loto 18 Ağustos çekilişi için geri sayım başladı. Haftanın 3 günü çekilişi yapılan ve canlı yayınla Milli Piyango Tv'den ekrana gelen Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da yapılacak. Talihlilerin merakla beklediği şans oyunu Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı?

Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden Çılgın Sayısal Loto çekilişi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 18 Ağustos akşam Milli Piyango TV'de canlı olarak açıklanacak olan Çılgın Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye rekora koşuyor. Bu akşamki büyük ikramiye ise 198.143.187 TL olacak.

18 AĞUSTOS SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

 18 Ağustos 2021 Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonucu kazandıran şanslı numaralar -36-41-48-59-64-84- ve joker: 54 oldu.

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli olunca aşağıda yer alan linkten öğrenebilirsiniz.

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

18 Ağustos Sayısal Loto sonuçları! Çılgın Sayısal Loto'da bu akşam büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 18 ağustos sayısal loto çekilişi sayısal loto sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.