17 yaşındaki genç, babası horozunu satınca intihar girişiminde bulundu!

Gaziantep'te 17 yaşındaki bir genç, çok sevdiği horozunu babasının sattığını öğrenince deliye döndü. 5 katlı binanın çatısına çıkarak intihar etmek isteyen genç, polis ekiplerinin "Horozunu getirdik" sözleri sonrası ikna oldu.

Gaziantep'in Nizip ilçesi Mimar Sinan Niğbolu Sokaktaki Deniz Apartmanında yaşayan 17 yaşındaki A.S.D., çok sevdiği horozunun babası tarafından satıldığını öğrenince büyük şok yaşadı.

ÇATIYA ÇIKARAK İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Evlerinin bulunduğu 5 katlı apartmanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Ailesinin yardım istemesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

"HOROZUMU İSTERİM"

Polis, psikolog ve yakınlarının ikna etmeye çalıştığı genç, ''horozumu isterim, horozu getirin'' diyerek, kimseyi yanına yaklaştırmadı.

17 yaşındaki genç, babası horozunu satınca intihar girişiminde bulundu!

"HOROZUNU GETİRDİK, GEL BAK" SÖZLERİ SONRASI İKNA OLDU

Uzun süre çatıdan inmesi için uğraşılan A.S.D., polislerin horozu getirdiklerini söylemesi üzerine ikna oldu. Horozunu görmek için çatıdan inmeyi kabul eden genç, önce sağlık raporu alınması için hastaneye, ardından ise ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

17 yaşındaki genç, babası horozunu satınca intihar girişiminde bulundu! ile ilgili etiketler horoz Gaziantep Genç İntihar Nizip

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.