17 yaşındaki Fatma Avlar burada şehit oldu!

31 Ocak’ta Afrin’den terör örgütünün attığı roket ile şehit olan 17 yaşındaki Fatma Avlar'ın şehit olduğu yer görüntülendi.

PYD’li hainlerin Reyhanlı’ya attığı roketle 31 Ocak’ta evinde uyurken şehit edilen 17 yaşındaki Fatma Avlar’dan geriye kalanlar dün görüntülendi.

Fatma’nın uyuduğu kanepe gören herkesi hıçkırıklara boğdu. Terör, 6 kişilik Avlar ailesinin sıcacık yuvasını harabeye çevirdi.

8587107

2 ŞEHİT, 16 YARALI

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’nin Türkiye sınırındaki Afrin bölgesini terör örgütü PKK’dan temizlemek için başlattığı ‘Zeytin Dalı Harekatı’nın 14’ünü gününde öldürülen terörist sayısı 823’e çıktı. Operasyonun başlamasından bu yana teröristler de Afrin’den Kilis ile Hatay Reyhanlı’ya roket atıyor. Dün de Reyhanlı’ya 6 roket atıldı. Hain saldırılarda Rıfat Sinirli ve Ahmet Şanverdi şehit oldu. 2’si ağır 16 kişi de yaralandı.

MİSLİYLE KARŞILIK

Teröristler 3 roket de Kilis’e attı. Biri ağır 5 kişi yaralandı. PKK’nın operasyonun başlamasından bu yana attığı roket sayısı 69’a ulaştı. Saldırılarda toplam 7 sivil şehit oldu. Reyhanlı’daki topçu birlikleri, roketlerin atıldığı terör mevzilerini top atışına tuttu. İmha edilen mevzilerdeki bazı teröristlerin etkisiz hale getirildiği belirtilirken, bombalanan bölgeden yükselen dumanlar Kilis’ten de görüldü.

17 yaşındaki Fatma Avlar burada şehit oldu! ile ilgili etiketler fatma avlar evi
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.