17 Nisan 2019 evde bakım maaşı yatan iller! Sorgulama ekranı!

17 Nisan 2019 evde bakım maaşı yatan iller! Devlet tarafından hasta ve bakıma muhtaç insanlara bakan vatandaşlara verilen evde bakım maaşının yeni ayın gelmesiyle birlikte bakiye takibi gündeme geldi. Evde bakım maaşının güncel hali bin 315 lira TL olarak yer alıyor. Peki evde bakım maaşları nisan ayında hangi illerde yatırıldı? Detaylar haberimizde...

17 Nisan 2019 evde bakım maaşı yatan iller! Nisan ayında evde bakım maaşları hesaplara yatırılmaya başlandı. Maaşların yatırılıp yatırılmadığını SMS sorgulaması ile gerçekleştirilebiliyor. Bu ay hangi illerde yatırıldığı ise araştırılmaya başlandı. İşte 17 Nisan 2019 evde bakım maaşı yatan iller!

17 Nisan 2019 evde bakım maaşı yatan iller! Sorgulama ekranı!

EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA

Evde bakım maaşı ile ilgili sorgulamalar SMS ve e Devlet sistemi üzerinden emekli maaşı sorgulaması ile yapılabiliyor.

E DEVLET'TEN NASIL SORGULAMA YAPILIR?

e Devlet’in "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" kısmında detaylar öğreniliyor. Vatandaşlar şifreleri ve T.C kimlik numaralarıyla sorgulama işlemi yapabilir.

SMS İLE SORGULAMA NASIL GERÇEKLEŞTİRİLİR?

Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile maaşı alanlar,SMS ile sorgulama yapabilir.Sorgulamayıgerçekleştirmek için BAKIYE yazıp, 4747’e SMS göndermek gerekmektedir. Mesaj gönderilmesi durumunda 1 sms ücreti operatörünüz tarafından kesiliyor.

 

17 Nisan 2019 evde bakım maaşı yatan iller! Sorgulama ekranı! ile ilgili etiketler Evde bakım maaşı 2019 17 Nisan evde bakım
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.