17 milyon TL kaç euro yapar? Abdullah Avcı'nın alacağı tazminat hesaplamakla bitmiyor!

17 milyon TL kaç euro yapar merak ediliyor. Beşiktaş eski Teknik direktörü Abullah Mucip Avcı'nın kulübünden alacağı tazminat gün boyu konuşuldu. Taraftarlat ise bu yüklü miktarın euro/dolar olarak ne kadar olduğunu araştırmaya başladı.

17 milyon TL kaç dolar yapar? Beşiktaş'tan alacağı tazminat tutarı 17 milyon TL'yi aşan eski teknik direktör Abdullah Avcı'nın alacağı para olay oldu.

 17 MİLYON TL KAÇ EURO YAPAR?

Beşiktaş eski teknik direktörü Abdullah Avcı'nın mahkemelik oldğu kulübünden alacağı tazminat tutarı belli oldu. Buna göre ünlü teknik adam, 17 milyon TL'nin üzerinden tazminat alacak. Taraftarlar ise bu yüklü miktarın euro dolar karşılığını araştırmaya başladı. Buna göre;

17 milyon TL, 1.636.604,31 Euro yaparken, aynı tutarın dolar karşılığı ise 1.994.955,10 ABD Doları oldu. 

 

17 milyon TL kaç euro yapar? Abdullah Avcı'nın alacağı tazminat hesaplamakla bitmiyor! ile ilgili etiketler Berk Oktay 17 milyon tl kaç euro yapar 17 milyon tl kaç dolar yapar
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.