17 ilde FETÖ operasyonu: Onlarca gözaltı var...

Kocaeli merkezli 17 ilde, 20'si astsubay, 5'i teğmen, 6'sı sivil FETÖ abisi olmak üzere 31 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Zanlılardan 25'i gözaltına alınırken, 6 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor...

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri yapılanmasına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında 'Silahlı Terör Örgütü Üyesi ve Yöneticisi Olma' suçlamasıyla 31 kişi için gözaltı kararı verildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 23'ü muvazzaf 2'si ihraç olan Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan 20 astsubay, 5 teğmen ve örgütte abi görevinde olduğu tespit edilen 6 şüphelinin yakalanması için Kocaeli, İstanbul, Balıkesir, Muğla, İzmir, Kırıkkale, Burdur, Adana, Edirne, Gaziantep, Kayseri, Eskişehir, Kahramanmaraş, Şırnak, Van, Yozgat ve Manisa'da operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonla 25 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. 6 kişinin yakalanması için ise çalışmalar devam ediyor.

17 ilde FETÖ operasyonu: Onlarca gözaltı var... ile ilgili etiketler Kocaeli FETÖ astsubay sivil imam teğmen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.