17 Ağustos Kuaförüm Sensin günün birincisi kim oldu? Puan durumu

17 Ağustos Kuaförüm Sensin günün birincisi kim oldu? Puan durumu ne? Merakla izlenen Kuaförüm Sensin yarışmasının 17 ağustos günü kimin birinci olduğunu sizin için araştırdık. Kuaförüm Sensin günün birincisi kim oldu?

Kuaförüm Sensin 17 Ağustos kim elendi? Show TV'nin sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin yarışmasında bugün yine kıyasıya bir mücadele bizi bekliyor. Jüri koltuğunda Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy ve Türkiye’nin en iyi makyaj artistlerinden Seçkin Süngüç’ün jüri koltuğunda oturduğu Kuaförüm Sensin 17 Ağustos kimin birinci olduğunu sizin için araştırdık. Kına gecesi konsepti ile günün birincisi kim oldu?

17 Ağustos Kuaförüm Sensin günün birincisi kim oldu? Puan durumu

KUAFÖRÜM SENSİN 17 AĞUSTOS GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Kuaförüm Sensin’de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kuaförüm Sensin 17 Ağustos günün birincisi 18 puan alarak Tayfun / Serap / Çiğdem oldu. 

KUAFÖRÜM SENSİN PUAN DURUMU NEDİR?

YASİN / YAĞMUR / ÖZGE : 16

ÖZCAN / DİLEK / EZGİ : 9 

KAAN / ECE / GİZEM : 13 

TAYFUN / SERAP / ÇİĞDEM : 18 

17 Ağustos Kuaförüm Sensin günün birincisi kim oldu? Puan durumu ile ilgili etiketler Show TV Kuaförüm Sensin 17 Ağustos günün birincisi kim oldu puan durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.