17-23 Nisan Haftası burç yorumları...

Astrolog Hande Güç Onur yazdı

İyi haftalar sevgili okurlar;

 

Hafta önemli bir Güneş tutulmasını ağırlıyor. Bu anlamda çok önemli bir haftayı birlikte irdeleyeceğiz. Cünkü bu tutulma çok da sık karşılaştığımız türden bir tutulma değil. Pinoidal dediğimiz, kuyruk sokumu tutulması olarak adlandırılan, belki bin yılıdır benzeri olmamış, son derece karmik etkileri bir anda getirip önümüze atabilecek türde bir tutulma. Koç burcunda anaretik dediğimiz krizli bir derecede Jüpiter kavuşumlu ve Plüton ile de kare atıyor gökyüzünde. Koç öncü ve başlatıcı bir enerji ama krizli başlangıçlar söz konusu olacak. Güneş tutulmaları geneli ilgilendiren olaylarla ilintilidir elbette bireysel hayatlatrımızda da etki alacağız ama ülkeler adına önemli süreçler getirecek. Kraliyet yıldızlarında da gezegen kavuşumları var. Atak, mücadeleci bir enerji; savaş, deprem getirebilecek bir süreç. Liderleri ülkeleri, yönetim sistemlerini çokca konuşacağız. Karmalar bir bir önlerine gelecek. Haritalarda etki aldığımız ev konularında dönüşümler yaşatacak bizlere de.Tutulma yazımda detaylarıyla irdeleyeceğim. Haftanın burçlara olan etkisinde de, tutulmanın burçlara olan etkisini, burç burç ele alacağız aşağıda.

 

Gelelim haftanın ilk anının haftaya yansıtacağı enerjiye. Ay Anka yıldızında neredeyse ve ülkenin MC noktasında haftanın ilk anınında. Demek ki bu hafta ülke adına, ülkenin geleceği, ülkenin başındakiler adına önemli gündemlere tanık olabiliriz. Bireysel anlamda duygu ve düşüncelerimizi rahat ifade edebildiğimiz, iletişimde uyumlu, fikir ve niyetlerimizi eyleme dökmekte çok da zorlanmayacağımız bir hafta. Değişimlere uyum sağlayabileceğiz. Tabi tutulma civarı olan dönem +-3 gün özellikle çok da yeni başlangıçlara, adımlara uygun zamanlar değildir. Önemli işler ötelenir böyle zamanlarda. Dingin geçirilmesi gerekir. Sanatsal çalışmalara yatkın hissedebiliriz, yaratıcılığımız ön planda olabilir. Sprituel çalışmalar, iç görü, ilham açısından besleyici gözüküyor. Zaman zaman üzerimizde baskı hissi oluşabilecek ama içe dönerek sağaltabileceğiz  bu baskın enerjileri.

17-23 Nisan Haftası burç yorumları... 17-23 Nisan Haftası burç yorumları... - Resim : 2

Hala bazı derin yaralarımızı kaşıyıcı etkiler var gökyüzünde. Kendimizi adadığımız herseyi sorgular haldeyiz. İlişkiler adına da özellikle haftanın ilk yarısı zorlayıcı, kısıtlayıcı etkilerde. Finansal koşullarda benzer çünkü her ikilsini de sembolize eden Venüs olumsuz açılar alıyor. Değersiz hissedebiliriz, adandığımız ama bizde değersizlik yarattığını düşündüğümüz ilişkileri sorgulayabiliriz. İlişkilerde açık sözlülük, iletişim ve dürüstlük odaklı olacağımız bir hafta daha doğrusu enerji bu yönde çalışıyor ve bizden bunu istiyor olacak. Plüton trinesi ile güç bulacak bazı ilişkiler ama haftanın ikinci yarısı itibariyle Plüton çekiliyor ve Aldebaran ile kavuşuma doğru ilerleyen Venüs ilişkilerde dürüst ve doğru olmayan enerjilere bedel ödetecektir. Satürn de Fomalhaut'da diğer bir kraliyet sabitinde. Bu dönem ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda, finansal konularda,aldığınız verdiğiniz para, ödemleriniz, aklınıza gelebilecek her seyde dürüst ve adil adımlarla ilerleyin.

 

Göz önünde olan kişiler, önemli kurumlar, topluluklar ile ilgili çarpıcı, şaşırtıcı haberler duyabiliriz. Bazı bilançolar, yapılmış anlaşmalar, harcanmış paralar çarpıcı etkilerle önümüze düşebilir. Geleceğe yönelik fütüristik projeler duyabiliriz bu hafta. Seçim çalışmaları sırasında da deklare edilenler olabilir. Kalkınma sürecine dair projeler açıklanabilir ileriye yönelik. Eğitimle ilgili bazı değişimler de söz konusu olabilecektir. Marjınal fikirler üretmek ve eyleme geçirmek adına uygun bir hafta. Bireysel hayatlarımızda da doğru kullanılırsa finansal anlamda, üretim alanında doğru projeler getirebilir Boğa etkisi de hakim çünkü.

 

20 Nisan Perşembe günü tutulma günü :) Önemli işleri, seyahatleri, iş görüşmeleri öteliyoruz. Olabildiğince dingin geçirmeye odaklanıyoruz. Bunun yanısıra akşam saatlerinde Güneş de burç değiştirerek zodiağın kıpır kıpır çocuk ruhlu enerjisi Koç burcundan, ağır abisi, keyıf ve güvence düşkünü  kişiliği Boğa burcuna geçiyor :) Yavaşlıyoruz biraz, sakinleşiyoruz... Adımlarımızı düşünerek attığımız, güvence aradığımız, sakin ve keyifli ortamlarda olmak istediğimiz bir enerji akışı başlıyor. Özellikle maddi kaynaklarımızı yönetmek, maddi güvencemizi sağlamak adına kafamız epeyce mesgul olabilecek bu süreçte. Çünkü 21 Nisan Cuma günü de Merkür Boğa burcundaki durağan hareketine ardından da Retro hareketine başlıyor ve  16 Mayıs'a kadar da devam edecek. Ve retro hareketi başlarken de Uranüs kavuşumunda ani gündemler, enteresan haberler yaratabilecektir. Elektrik, elektronik, teknolojik arızalar, uçak sistemlerinde sorunlar, tüm elektronik aletlerle ilgili sorunlar yaratabilir. Bir kısmımız için bilinç çok yoğun çalışan, geçmiş odaklı ve üst bilinçle kontakt halinde de ilerleyebilir özellikle ilk günler. 5 derece Boğa burcuna kadar olan alanı yeniden tarıyor olacak. 7-21 Nisan arasındaki bazı konu ve kavramlar tekrar gündeminizde olabilecek bu süreçte. Genel olarak retrolar yeni bir işe başlamaktan çok eksikleri tamamlama, gözden geçirme dönemleridir. İletişimde elbette sorunlar verebilecektir, karışan kargolar, ertelenen seyahatler, yanlış anlaşılmalar yaşatabilecektir. Bu dönemse bankacılık işlemlerine, online her türlü işleme, evrak işlerine, atılan imzalara dikkat etmek gerekir.

 17-23 Nisan Haftası burç yorumları... - Resim : 3

Haftasonuna doğru otorite figürlerinden destek aldığımız ama ikili ilişkilerimizde, ortaklılarımızda ciddi manipülatif baskılara maruz kalabileceğimiz bir enerjiye giriş yapıyor olacağız. Finans piyasaları da bu anlamda riskli olacaktır. Jüpiter de plüto ile kareye doğru ilerlerken, baskı, kibir, ego, zorbalık, takıntı, fanatizm, aşırı ahlak ya da ahlaksızlık gibi kavramları toplumda öne çıkarabilecek. 17  Mayısta netleşirken bu kare Merkür de retrodan çıkıyor olacak. Seçimin hemen ardından önemli bir gün olarak not düşelim.

 

Gelen hayırla gelsin olan hayrımıza olsun...

Sevgilerimle ...

 

Haftanın tek tek burçlara getireceği etkilere bakacak olursak.

 

 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR  : Sevgili Koç Burçları; tutulma burcunuzda gerçekleşirke şüphesiz en çok şekillendirdiği  grupta yer alıyor olacaksınız. Özellikle burcun son günlerinde doğanlarınız ve ya koç burcunda son derecelerde kişiselleri olanlarınız en yoğun etkileri alacaksınız. Hayata bakış açınız, sağlığınız, kariyer planlarınız, fiziksel görünümünüz vb. gündemlerle gelecek. Bu alanlarda son derece dönüştürücü etkiler almanız, bazı konularda maalesef baskı ve manipülasyon altında kalmanız olası, özellikle de sosyal çevreniz ve kariyer alanınızdan gelebilir bu etki. Sizin de kibirinize ve egonuza hakim olmaya çalışmanız önemli. Ozdeğerinizi zedeleyen, adandığınız ama sizi yaralayan toksik durumlardan kopacaksınız. Süreç sancılı olsa da.  Bu hafta kafa bölgenizde fiziksel yaralanmalara da açıksınız. Jüpiter elbette fırsatlar da getirebilecektir. Başalttığnız konu ve kavramlara buyume ve bereket etkisi katacaktır. Ama Merkür de Boğa burcunda 21 Nisandan 16 Mayıs a kadar maddi kaynaklar evinizde gerilerken bu alanda önemli yeni adımlar tavsiye edilmez. Revize ve olanı sürdürmeye daha uygundur. Hesap kitap işlerini, anlaşmaları, finansal tum işlem ve kararları lütfen dikkatli yapın. Sorunlar yaşanabilecek bir dönemdir.

 

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR : Sevgili Boğa  Burçları; tutulma sizlerin çok da kontrol edemediğiniz bir alanınızda gerçekleşiyor. Psikolojik bazı tetikler verebilir. Gizli düşmanlarınızla ilgili krizli gündemler, hastane gündemi, bilinçaltında kalmış bazı derin duygularla yüzleşme şeklinde çalışabilir. Ama şifalanma sürecini de getirecektir. Krizli bir açıda ve Pluton baskısında bir tutulma olduğu için sağlığa her anlamda dikkat etmek gerekecektir. Sizi ruhsal arayışlara iterken bunu krizli gündemlerle yapabilecektir. Bu tür süreçler kisiye sonrasında farkındalık getiren, güçlendiren, dönüştüren süreçlerdir. Merkür 21 Nisan-16 Mayıs arasında burcunuzda gerilerken, kendinizi ifadede güçlük hissedebilir, iletişimsel sorunlar yaşayabilirsiniz. Yeni başlangıçlardansa mevcutların revize edilmesi eksiklerin tamamlanması sürecidir. Evrak işlerinizde dikkali olmak tedbiren iyi olacaktır. Eletronik aletlerle ilgili sorunlar yasatabilir. Yeni elektronik alet alımı için de uygun değildir.

 

 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Sevgili İkizler  Burçları; tutulma sosyal çevrenizi, yakın arkadaşlarınızı ilgilendiren bir alanda gerçekleşiyor. Arkadaşlarınızla iligili krizli gündemler getirebilecektir. Üzerinizde yoğun bir baskı hissi oluşturabilir, manipulasyona maruz kalabilirsiniz. Bu tutulmanın getireceği krizli etki sosyal çevrenizi değiştirmenize, bir topluluk ya da grubu terk etmenize sebep olabilir. Ama bilinki bırakacaklarınız toksik ve zaten bırakmanız gereken yapılar olacaktır. Yaşam dair istek ve arzularınızı yeniden şekillendireceğiniz bir süreci başlatabilir. Bu anlamda yeni bir topluluğa dahil olmanız, politik bir takım girişimlerde bulunmanız var ise hedeflerinizde bu alanlarda önünüz açılabilir.

21 Nisan-16 Mayıs arası gerçekleşen Merkür'ün Boğa burcundaki retrosu 12. ev gibi kapalı bir evinizde gerçekleşeceği için psikolojik anlamda etki alacak olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte içe dönük bir enerji çalıştıracak, zihin ise daha geçmişe dönük çalışacaktır. Bunlar da kişide depresif etkiler yaratabilir. Enerjiyi bazı rahatlatıcı çalışmalarla sağaltmak anlamlı oluır bu dönemlerde. Uranüs ile kavuşum halinde başlayan ilk günler derin farkındalık da getirebilir kişiye. Bu dönem duyduklarınızın daha sonra yanlış olduğunu görebilirsiniz. İletişimde verecektir. Önemli kararlar almak, adımlar atmak için uygun bir dönem değildir. Özellikle finansal anlamda dikkat edilmelidir.

 

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER : Sevgili  Yengeç Burçları; tutulma kariyer evinizde gerçekleşirken size bir takım krizli gündemler getirebilecek. Mobing vb. baskılarla iş değiştirmeniz söz konusu olabilir. Bu güne kadar direndiğiniz olumsuzlukları artık çekmek istemeyebilirsiniz. Yani gelen krizle gelse de toksik ve irinli yapıyı koparıp atacak ve sizi nihayetinde rahata kavuturacak gibi gözüküyor. Dürüst ve etik kalanın mükafatını alacağı bir süreç bu. Sizin göze alamadığınız sonlanmaları daha iyilerine fırsat verecek şekilde gerçekleştiriyor olacak. Bir kısmınızda evlilikle statu değişimi olarak da çalışabilir. 21 Nisan - 16 Mayıs arası gerçekleşecek olan Merkür'ün Boğa burcundaki Retrosu ise yakın arkadaşlarınızla ilgili bir evde gerçekleşiyor olacak. Eski arkadaşlarınızla karşılaşabilir, vakit geçirebilirsiniz. Tabi arkadaşlarla aranızda iletişim sorunu da verebilir, elektronik aletlerde arızalarla da ugraştırabilir. Sosyal ortamlar, topluluklar, gruplar ile ilgili başlangıçlar için uygun bir süreç değildir.

 

 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR : Sevgili Aslan Burçları; tutulma 9. evinizde gerçekleşirken, sizlere yurt dışı bağlantılı, yabancılarla ilgili gündemler getirebilir. Eğitim, akademik kariyer, ticari ve hukuksal konular, inançlar, farkındalık vb. alanlarda krizli gündemlerle gelen değişimler yaşayabilirsiniz. Zorlayıcı etkilere sahip bir tutulma ama işe yaramayan yapılardan da arındırıcı bir etki barındırıyor olacak. Karar veremediğiniz bir alanda sizi karar almaya zorlayacak. Bir anda yurt dışına taşınma, iş ve ya eğitim için ülke değiştirme, ani bir yurtdışı baglantılı ticari gelişim söz konusu olabilir. Doğru ve etik alanda kalanların mükafartı olacaktır. Bir şekilde krizle gelen fırsatlar söz konusu anlayacağınız.

21 Nisan - 16 Mayıs arasında gerçekleşen Merkür'ün Boğa burcundaki retrosu ise kariyer alanında eksiklerinizi gözden geçirmek, eksik eğitimlerinizi tamamlamak, başlamış projelerinizi devam ettirmek için uygun bir süreç olacak. Eski iş arkadaşlarınızla bağlantıya girdiğiniz destek aldığınız bir etki de verebilir.

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR : Sevgili  Başak Burçları; tutulmayı finansal konularla ilgili bir evinizden alırken, sinir uçlarınıza dokunucu etkiler de verebilecek. Krediler, ödemeler, miras, ortak gelirler, eşin parası, vergi, nafaka vb. tüm finansal konularda krizli gündemler yaratabilecek. Ama bu krizlerden doğan fırsatlar da sunabilecek sizlere. Bazı fayda sağlamayan yapıları, gereksiz korkularınızı geride bırakmak adına terapi vb. den faydalanmak üçün de uygun bir süreç diyebiliriz. Dingin geçirmek, tartışmalardan, şiddetten kaçınmak yerinde olacaktır.  Dikkatli adım atmakta fayda var. Sağlıkla iligli çalışan da bir ev olduğu için bu hafta Mars Chiron karesi de bu evden aktif olacağı için kafa ve yüz bölgesi yaralanmaları, operasyonel gereksinimler getirebilir. 21 Nisan  - 16 Mayıs arası gerçekeleşecek olan Merkür'ün Boğa burcundaki retrosu yurt dışı, eğitim, yabancılar, hukuk, akademik kariyer vb. bağlantılı konularda, başvurularda, evraklarda, sınavlarda aksilikler verebilir. Lojistik sıkıntılar oluşturabilir. Yeni başlangıçlar için uygun değildir. Eksik ve yarım kalan konuları tamamlama dönemidir bu dönem.

 

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER : Sevgili Terazi Burçları; tutulmayı evlilik, ortaklıklar, açık düşmanlar, açık rekabet halinde olduklarımız, danısmanlıklar ile ilgili 7. evden alıyorsunuz. Krizli bir derece ve Plüton baskısı da alan bir  tutulma olduğu için, sizlerde bitirmeniz gereken ama bir şekilde bitiremediğiniz toksik yapılardan arınıcı bir etki verebilir. Baskı altında hissedebilirsiniz kendinizi bu süreçte. Ama tüm olan biten yeni fırsatlar da getirecektir. Yürümeyen bir ortaklık sonlanır, sağlıklı bir yenisine imza atarsınız örneğin. Bu tutulma bir kısmınıza evlilik de getirebilir. Doğru ve dürüst olan destek görür bu tutulmada özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konularda aksine bedel ödetir. 21 Nisan - 16 Mayıs arasında gerçekleşen Merkürün Boğa burcundaki retrosu ise, krediler, ödemeler, miras, nafaka , bankacılık işlemleri gibi bazı finansal konularda yanlışlık, terslik ve geçikmeler verebilir. İşlemlerinizi konmtrollü yapmanız fayda sağalayacaktır. Özellikle internet üzerinden yaptığınız alım satım işlemlerine ekstra dikkat etmelisiniz. Yeni finansal anlaşmalar da tavsiye edilmez. Zihniniz bir takım korkularınızı kurcalayabilir bu donem. Bilinçaltı rahatlatma çalışmaları uygun olacaktır.

 

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER : Sevgili Akrep  Burçları; tutulmayı önemli bir evinizde karşılıyorsunuz. Sağlığınız, günlük rutinleriniz, iş ortamınız, evcil hayvanlarınızla ilgili konuları aydınlatacak. Bunlarla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz de ama bilinki sistem toksik, irinli, çürümüş, çözümsüz kalmış yapıları temizliyor olacak. Krizli bir derece ve Plüton karesi varken, özellikle sağlıkla ilgili gündemlerinizi lütfen ötelemeyin. Plüton mutasyonlarla ilintili de bir yapıdır eğer ki daha önce geçirdiğiniz kanser vb. bir sıkıntınız varsa tetkiklerinizi yenilemenizi tavsiye edebilirim. Mars Chiron karesini de bu evden alırken kafa bölgesi yaralanmalarına da dikkatli olmalısınız. Hayvanlarınızın parazit tedavilerini aksatmayın. Tutulma Alrisihia sabitinde ve bu bagırsak kurtları ile de ilintili bir yapı. Siz de nerede ne yediğinize bu dönemde dikkat edin. Yine günlük rutinlerinizi, iş ortamınızı değiştirecek krizli gündemler verebilecektir. Ama sonunda daha huzrulu bir otamda çalışmanıza da vesile olacaktır. Beklediğiniz maaş veya kazanç  artışı, işlerinizin bereketlenmesi söz konusu olabilecektir. 21Nisan - 16 Mayıs arasında Merkürün Boğa burcunda gerçekleştireceği retro hareketi eşler, ortaklıklar, anlaşmalar, danısmanlıklar alanında iletişim sıkıntılarına, aksamalara sebep olabilir. Yeni bir ortaklık ya da ilişki başlangıcı için uygun zamanlar değildir. 7-21 Nisan arasında yaşadığınız konular yeniden gündeminize gelebilir.

 

 

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR : Sevgili  Yay Burçları; tutulma 5. evinizde gerçekleşirken, aşk ilişkileriniz, partneriniz, çocuklarınız, hobileriniz, borsadaki yatırımlarınız gibi konularda krizli bir takım etkiler verebilecektir. Öncelikle toksik ve çürümüş ilişkileri, yarar sağlamayan yatırımları ya hayatınızdan çıkarır ya da dönüştürür. Bir şekilde krizle gelen fırsatlar da gündem olacaktır. Bir hobinizi işe dönüştürmek, yarıtımlarınızı genişletmek, yeni ve bir ilişki de getirebilecek bir kısmınıza. Yine bazılarınızda çocuk sahibi olmak şeklinde ya da çocuk sahibi olmaktan vazgeçme şeklinde de çalışabilir. İlişikiler ve finansal konularda dogru ve etik davranmanız bu süreçte çok önemli olacaktır. Yay burçları yaşadıkları krizi fırsata cevirirken daha olumlu etkiler alıyor olacaklar. 21 Nisan - 16 Mayıs arasında Merkür'ün Boğa burcunda gerçekleştireceği retro hareketi, iş ortamında çalışanlarınızla olan iletişiminizde yanlış anlaşılmalara sebep olabilecek. Eski çalışanlarınızla karşılaşmanız, yeniden çalışmaya başlamanız da olası. Devam eden projeleri tamamlamak adına uygun. Yeni başlangıçlar tavsiye edilmez. İş yerindeki teknolojik aletlerde de aksaklıklar görülebilir. Rutinler aksayabilir.

 

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR : Sevgili  Oğlak Burçları; tutulma aile evinizde gerçekleşirken, aile bireyleriniz, yuvanız, eviniz gibi kavramlarda krizli gündemler verebilecek. Bazılarınıza taşınma ve yeni bir ev gündemi verebilir. Aileye yeni bir bireyin katılması söz konusu olabilir.Yeni bir ev, arsa alabilir evinizdeki sorunlu alanları yaptırabilir dekore edebilirsiniz. Ego çatışmaları yaşatabilir. Baskı ve manipülasyon hissedebilirsiniz. Aile içindeki çürmüş yapıları teminzleyici olaylar verebilir bireyler arasında ve ilişkilerde sorun da getirebilir dolayısıyla. 21 Nisan - 16  Mayıs arasında gerçekleşen Merkürün Boğa burcundaki retrosunda aşk ilişkilerinizde ve çocuklarınızla olan iletişiminizde iletişim sorunlarına, yanlıs anlaşılmalara sebebiyet verebilecektir. Eski sevgililerinizden haber alabilir karşılaşabilirsiniz. Spekülatif para piyasalarında yatırımları olanlar işlemlerinde dikkatli olmalıdır. Bu dönem hatalara açıktır.

 

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR : Sevgili  Kova Burçları; tutulmayı 3. evinizden alıyor olacaksınız. Tutulmanın etkisi sizlere yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz, komşularınız, eğitim hayatınız, iletişim alanlarınız, reklam, ticaret, seyahatler, fikirleriniz gibi geniş bir alandan geliyor olacak. Tabi bireysel haritalarda daha belirgindir çalışma prensibi ama genel hatlarıyla bu alanlarda krizli dönüştürücü başlangıçlar gündem olabilecek. Size yararı olmayan tokik bir düşünce yapısını yenisiyle değiştirebilir, yeni bir seyahat,eğitime katılabilirsiniz. Bu dönem yakın çevrenizle olan tartışmalara dikakt edin koparıcı olabilecek. Yani yakınım dedikleriniz bir anda uzaklaşabilecek. Doğru ve etik olmak önemli bu sireçte. Ticari hayatınız da bu anlamda bereketlenebilir. 21 Nisan-16 Mayıs arasında gerçkeleşen Boğa burcundaki Merkür retrosu bu dönem sizi aile içi ilişkilerde zorlayabilir. Yanlış anlaşılmalara, iletişimin aksamasına sebep olabilir. Ev ve aile ile ilgili önemli kararların alınması için uygun bir dönem değildir. Ev alma, arsa alma, taşınma, evrak-imzanın dahil olduğu her işlem için sıkıntılıdır. Ev için teknolojik alet alımı dahil. Olanlarda da arızalar oluşabilir. Annem bizzat yaşıyor hatta çünkü gölgeli günlerdeyiz ve etki başladı :)

 

 

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Sevgili  Balık Burçları; tutulmayı maddi değerler, öz değer ve üretim alanınızı ilgilendiren bir evden alıyor olacaksınız. Bu alanda bazı krizler yaşayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili sorun yaşatabileceği gibi yeni bir iş ve ondan gelecek bereket imkanını da sembolize edebilecektir. Kendinizi değersiz hissettiren toksik yapılardan da sizi koparıcı etkisi olacaktır ve bu da krizli gündemlerle gelebilecektir. Belki de mobinge uğradığınız ama bırakamadığınız bir iş yerinden ayrılıp daha huzurlu bereketli bir iş alanı verecektir. Maddi kazancınızı arttırabilir. Olan biten akışta gerçekleşirken sizi bazı adımlara kararlara zorlayacak kısacası. 21 Nisan  - 16 Mayıs arasında gerçekleşecek olan Merkür'ün Boğa burcundaki gerilemesi yakın çevreniz, akrabalarınızla olan iletişiminizde sorunlara, anlaşmazlıklara sebep olabilir. Karar alma mekanizmanız sağlıklı çalışmayacaktır. Önemli kararlar almanın zamanı değildir bu dönem. Seyahtleriniz ertelenebilir. Elektronik aletleriniz bozulabilir. Online işlermlerde sıkıntı olabilir. Eski ve eksik eğitimler devam ederken yeni eğitime başlamak için uygun zamanlar değildir bunlar. Uzun süredir görmediğiniz akrabalarınızdan haber alabilirsiniz.

 

 

 

 

 

Diğer Yazıları