16 yaşındaki kızını boğazından bıçakladı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde sokak ortasında akılalmaz bir olay yaşandı. Kızı ile birlikte kaldırımda yürüyen baba, bir anda yanındaki bıçağı kızının boğazına saplamaya başladı. Görenleri dehşete düşüren o anların ardından kızını bıçaklayan Oktay U'nun sakin sakin olay yerinden uzaklaşması şaşkınlık yarattı.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde Oktay U. adlı babanın sokak ortasında tartıştığı kızı H.U.’yu boğazından bıçakladığı anlar çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntüde Oktay U. ile elinde valizi bulunan kızı H.U.'nun yan yana kaldırımda yürüdüğü görüldü.

Bir süre böyle ilerleyen Oktay U.’nun bir anda elindeki bıçağı kızının boğazına doğru savurduğu görüntülere yansıdı.

Peş peşe 16 yaşındaki kız çocuğuna darbeler indiren Oktay U.’ya çevredeki vatandaşlar müdahale etti. Vatandaşlar genç kızı kurtarırken, Oktay U.'nun hiçbir şey olmamış gibi bölgeden sakin sakin uzaklaştığı kameralar tarafından kaydedildi.

GENÇ KIZ HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Saldırıda ağır yaralanan genç kız ilk olarak Sandıklı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 16 yaşındaki H.U. buradaki müdahalenin ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Hastanesi’ne sevk edildi.

Olaydan sonra yakalanan Oktay U.’nun emniyetteki işlemlerinin ise devam ettiği kaydedildi.

16 yaşındaki kızını boğazından bıçakladı ile ilgili etiketler Afyonkarahisar Sandıklı baba

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.