16 yaşındaki kızı diri diri yakan cani serbest kalabilir!

İngiltere’de bir mahkeme kararı ortalığı birbirine kattı! 16 yaşındaki kızı kaçırıp işkence eden ve diri diri yakan katile şartlı tahliye uygulanabilir!

1992 yılında, İngiltere’nin Manchester bölgesinde bir katil 16 yaşındaki genç kızı kaçırıp, işkence edip diri diri yakmıştı. Katil, suçlarını kısa süre sonra itiraf edip o tarihten beri tutuklu olarak hapishanede kalıyordu. Fakat şimdi, mahkemenin onu şartlı tahliyeyle serbest bırakabileceği ortaya çıktı!

“Yan bebeğim, yan!” diye şarkı söyledi!

İngiltere’de azılı bir çete üyesi olan adam, 1992 yılında 16 yaşındaki genç bir kadını kaçırıp diri diri yakmıştı. Cani adamın genç kızı öldürürken "Yan bebeğim, yan" şarkısını söylediği ortaya çıkmıştı. Bu katil, serbest kalabilir! MailNews’un bildirdiğine göre, Şartlı Tahliye Kurulundan bir sözcü, Nisan 2023 civarında bir duruşma yapılmasının beklendiğini söyledi.

7 Aralık 1992’de kızı kaçırıp bir arkadaşının evine götürmüş

Katil, 1992 yılında yargılanmaya başlandığında katliamın detayları da ortaya çıkmıştı. Azılı suçlu, genç kadını bir arkadaşının evine götürdükten sonra yatağa bağlayıp işkence etmiş. Suzanne'e işkence etmeden önce McNeilly, ruhunu kötü bir oyuncak bebeğe aktaran bir seri katil hakkındaki 1988 yapımı “Chucky’nin Gelini” filmine atıfta bulunarak "Chucky oynamaya geliyor" gibi tüyler ürpertici cümleler de sarf etmiş.

Kurbanın vücudunun yüzde 80’i yandı

Azılı caninin kurbanının vücudunun yüzde 80'i yandı ve 18 Aralık 1992'de hastanede aldığı yaralardan dolayı öldü. Ancak bilincini kaybetmeden önce katillerinin isimlerini vermeyi başardı.

Cinayet sırasında 29 yaşında olan Glyn Powell, o zamanlar 26 yaşında olan Jean Powell (şimdi Gillespie), 24 yaşındaki Bernadette McNeilly ve 17 yaşındaki Anthony Dudson cinayetten suçlu bulundu. Gillespie, McNeilly ve Powell en az 25 yıl olmak üzere ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

McNeilly, 25 yıllık cezası bir yıl indirildikten sonra 2015 yılında şartlı tahliye edildi. Dudson 2013'te serbest bırakıldı. 2017'de eski adıyla Powell olan Jean Gillespie serbest bırakıldı.

Birer birer tahliye oldular, sıra en büyük caniye geldi!

16 yaşındaki kızı diri diri yakan cani serbest kalabilir!

Şartlı Tahliye Kurulu sözcüsü şunları söyledi: "Glyn Powell'ın şartlı tahliye incelemesinin Adalet Bakanı tarafından Şartlı Tahliye Kuruluna havale edildiğini ve standart süreçleri takip ettiğini doğrulayabiliriz. Şartlı Tahliye Kurulu kararları, yalnızca bir mahkumun serbest bırakılması halinde toplum için ne gibi bir risk oluşturabileceğine ve bu riskin toplum içinde yönetilebilir olup olmadığına odaklanır.” Dedi.

Caninin şartlı olarak tahliye edilebilme ihtimali, İngiltere kamuoyunda sert tepkilere yol açtı!

16 yaşındaki kızı diri diri yakan cani serbest kalabilir! ile ilgili etiketler İngiltere cinayet Kurban mahkeme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.