16 yaşındaki kız, 400 erkek tarafından tecavüze uğrayıp hamile kaldı! Halk sokaklara döküldü...

Hindistan'da işkence gören 16 yaşındaki bir kız çocuğu 400 erkek tarafından tecavüze uğradı. 13 yaşında evlendirildiğini söyleyen küçük kız, uğradığı tecavüzler sonrası hamile kaldığını belirtti. Bu skandalın ortaya çıkmasının ardından Hindistan halkı sokaklara döküldü.

Batı Hindistan'daki Beed Maharashtra'da annesi öldüğünde henüz 13 yaşında olan küçük bir kız, sokaklarda yaşayan evsiz adamlar tarafından aylarca tecavüze uğradı. 

"400 ERKEĞİN TECAVÜZÜNE UĞRADIM"

400 erkeğin tecavüzüne uğradığını söyleyen küçük kız, "Her gün işkence görüyordum" diyerek o yaşadığı korku dolu günleri anlattı. 

SKANDALI DUYAN SOKAKLARA DÖKÜLDÜ

16 yaşındaki evsiz kız, mide bulandırıcı bu olaylar sonucu hamile kaldığını da belirtti. Bu korkunç olayın ortaya çıkmasının ardından ülkede pek çok vatandaş kadın haklarını korumak ve bu tür olayların engellenmesi için sokağa döküldü. 

 16 yaşındaki kız, 400 erkek tarafından tecavüze uğrayıp hamile kaldı! Halk sokaklara döküldü...

KENDİ BABASI BİLE TECAVÜZ ETTİ

Henüz 13 yaşındayken kendisinden 20 yaş büyük bir tacizciyle evlendirildiğini ve devamlı hem fiziksel hem de cinsel şiddete mağruz kaldığını belirten küçük kız kendi babası tarafından bile cinsel istismara uğradığını öne sürdü. 

SOKAKLARDA DİLENMEYE BAŞLADI

Hindistan'ın Çocuk Esirgeme Komitesi'ne (CWC) göre bu yaşadıkları sonrasında eşinden ve ailesinden kaçan küçük kız  sokaklarda dilenmeye başladı. 

The Sun'ın haberine göre kız, cinsel saldırgan olduğu iddia edilen 400 kişiden en az 25'ini teşhis edebilerek cezaevine gönderilecek. 

16 yaşındaki kız, 400 erkek tarafından tecavüze uğrayıp hamile kaldı! Halk sokaklara döküldü... - Resim : 2

 

"TARİHİN EN TRAJİK TECAVÜZ DAVASI"

Kadın hakları aktivisti Yogita Bhayana, olayı şöyle adlandırdı, "Tarihin en trajik tecavüz davası. Bu kız her gün işkence gördü. Tüm suçluların en büyük cezayı almasını istiyoruz."

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yerel basına göre, Çocuk Evliliklerinin Yasaklanması Yasası, Çocukların Cinsel Suçlardan Korunması Yasası ve Hindistan Ceza Yasası'nın tecavüz ve taciz bölümleri kapsamında soruşturma başlatıldı.

3 SAPIK TUTUKLANDI

Beed'deki Polis Müfettişi Raja Ramasamy, üzücü olayla ilgili olarak üç adamın tutuklandığını doğruladı.

16 yaşındaki kız, 400 erkek tarafından tecavüze uğrayıp hamile kaldı! Halk sokaklara döküldü... - Resim : 3

BABASI VE KOCASI DA TUTUKLANACAKLAR ARASINDA

Polis tarafından yapılan açıklamada, sekiz erkeğe şüpheli muamelesi yapıldığı ve bunların arasında babası, kocası ve onu pazarladığı iddia edilen bir adamın olduğu anlaşıldı.

 

"POLİS TARAFINDAN DA TACİZ EDİLDİM"

Travma geçiren ve iki aylık hamile olan kız, Çocuk Esirgeme Kurumu'na şunları söyledi:

"Birçok insan tarafından tacize uğradım. Birkaç kez Ambajogai karakoluna şikayette bulunmak için gittim ama polis suçlular hakkında herhangi bir işlem yapmadı. Bunun yerine bir polis tarafından taciz edildim."

Neredeyse on yıl önce getirilen yenilenmiş tecavüz yasalarına rağmen, Hindistan'da kadınlara yönelik cinsel şiddet, siyasi ve polis yolsuzluğunun bir sonucu olarak artmaya devam ediyor.

16 yaşındaki kız, 400 erkek tarafından tecavüze uğrayıp hamile kaldı! Halk sokaklara döküldü... - Resim : 4

16 yaşındaki kız, 400 erkek tarafından tecavüze uğrayıp hamile kaldı! Halk sokaklara döküldü... ile ilgili etiketler Hindistan Çocuk Tecavüz baba
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.