16 Ocak Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor dokunulmazlık oyunu kazanan kim?

Survivor 2021'de 16 Ocak dokunulmazlık oyununu kim kazandı merak ediliyor. Yeni yılla birlikte start veren ve Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor dokunulmazlık oyununu kazanan kim oldu? İşte yanıtı..

TV8'de yayınlanan Survivor 2021, 16 Ocak Cumartesi akşamı dokunulmazlık oyununa sahne oldu. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kazanan kim oldu?

16 OCAK SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

16 Ocak 2021 Cumartesi bugün Survivor dokunulmazlık oyununda Ünlüler ile Gönüllüler arasında kıran kırana bir mücadele yaşanırken günün sonunda dokunulmazlığı kazanan takım Gönüllüler oldu.

Survivor 2021 erzak oyununu kim kazandı? Market oyununu kazanan takım ödül olarak ne aldı?

ERZAK OYUNU ÖDÜLÜ NEYDİ?

16 Ocak 2021 Survivor 2021’de bu akşam oynanan market oyununda kazanan takıma verilen ödül; pirinç ve sıvı yağ olarak açıklandı.

MARKET OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

16 Ocak Survivor 2021 6. bölümünde market oyunu, 5 erkek 4 kadın yarışmacı ile oynandı. Yarışmada ikişer yarışmacı parkura çıktı. Bir yarışmacı taşıyıcı olarak arkadaşına platformu taşıması için yardım etti. Parkur boyunca ikili küpleri platform üzerinde düşürmeden taşımaya çalıştı. Parkur sonunda dizilen 4 küpü ilk deviren takımına sayı kazandırıyor. Reşat sakatlığından dolayı oynamadı. Ünlülerden de Çağrı, sayıdan dolayı oyun dışında kalan yarışmacı oldu.

İki takım arasında nefes kesen, soluksuz izlenen mücadele yaşandı. Son ana kadar oyun iki takım arasında gitti geldi. Ünlüler, oyunun başında farkı açsa bile Gönüllüler geriden geldi ve öne geçmeyi başardı. Sonrasında karşılıklı alınan oyunlar ile skor 9-9’a geldi ve oyun bayrak yarışına kaldı. Bayrak yarışında ise İsmail’in atışları ile kazanan takım Ünlüler oldu.

16 Ocak Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor dokunulmazlık oyunu kazanan kim? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2019 survivor dokunulmazlık oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.