16 Nisan Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı mı? Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli mi?

Çılgın Sayısal Loto sonuçları için geri sayım başladı. 16 Nisan 2022 Sayısal Loto sonuçları haberimizde olacak ancak çekiliş saati bu akşam sat 21:30. İkramiyelerini sabırsızlıkla bekleyen vatandaşlar Sayısal Loto sonuçlarını merak ediyor.

Sayısal Loto sonuçları haberimizde. 16 Nisan Sayısal Loto sonuçları hakkında araştırma yapanlar bu akşam saat 21:30'da yapılacak çekilişin sonuçlarını buradan öğrenebilecek.

İkramiyelerini bekleyen Sayısal Loto talihlileri için büyük merak sürüyor. Her Cumartesi akşamı yapılan Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonuçları ve kazandıran numaralar belli olduğunda haberimizde olacak. Büyük ikramiyenin 50 milyon TL'yi aştığı Çılgın Sayısal Loto'nun bu akşamki son çekilişinde kazandıran numaralar 16-22-47-78-79-80 23 joker ve 75 SüperStar numarası olarak belirlendi.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

16 Nisan Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı mı? Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli mi? ile ilgili etiketler sayısal loto sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.