15 yaşındaki kızın boğazına bıçağı dayayıp kaçırmaya çalıştı

İstanbul Sultangazi'de 15 yaşındaki bir genç kız tam anlamıyla dehşeti yaşadı. Genç kız kaldırımda yürürken yabancı uyruklu olduğu ileri sürülen bir kişi tarafından boğazına bıçak dayanarak kaçırılmaya çalışıldı. Vatandaşların yardımı ile kaçırılmaktan kurtulan genç kız dehşet anlarımı polise anlattı. Polis, vatandaşların müdahalesi üzerine kaçan saldırganın peşine düştü.

Olay, geçtiğimiz hafta Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde yaşandı. Evden çıkarak alışveriş yapmak için markete gittiği belirtilen 15 yaşındaki genç kızın önü S Caddesi'nde yabancı uyruklu olduğu ileri sürülen bir kişi tarafından kesildi.

15 yaşındaki kızın boğazına bıçağı dayayıp kaçırmaya çalıştı

İddiaya göre, elindeki bıçağı genç kızın boğazına dayayan kişi, genç kızı kaçırmak istedi. Çevredeki vatandaşların durumu fark edip genç kıza yardıma gelmesi üzerine saldırgan olay yerinden koşarak uzaklaştı. 

15 yaşındaki kızın boğazına bıçağı dayayıp kaçırmaya çalıştı - Resim : 2

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri saldırıya ilişkin bölgede inceleme yaptı. Saldırının haber verildiği genç kızın annesi de küçük çocuğunu da yanına alarak, olay yerine geldi. Büyük bir korku yaşadığı görülen genç kız, yabancı uyruklu bir kişinin boğazına bıçak dayayarak kendisini kaçırmaya çalıştığını ifade etti. Saldırgandan şikayetçi olan genç kız ve ailesi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Eşgali belirlenen saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.

15 yaşındaki kızın boğazına bıçağı dayayıp kaçırmaya çalıştı ile ilgili etiketler Sultangazi polis bıçak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.