15 Temmuz'da Erdoğan'ın çağrısıyla sokağa çıkan halkı görünce şok geçiren hain İngiltere'de görüntülendi! / VİDEO

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi gecesi internet üzerinden canlı yayın yapan STV eski muhabiri Şemsettin Efe ve Zaman Gazetesi eski yazarı Kerim Balcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın halkı darbeye karşı koymaya çağıran konuşmasını duyunca büyük şok yaşamışlar o anlar ise günlerce konuşulmuştu. Bu isimlerden firardaki Kerim Balcı İngiltere'de görüntülendi.

Balcı, "Bu bizzat Cumhurbaşkanlığı'nın sitesinden falan gelen bir şey mi?" diye program sunucusu Efe'den teyit istemişti.

Balcı daha sonra ise, "Bizim insanımız bırakın bombayı, G3 tüfeğinin kurşununa karşı durmayı, yerde yatmayı bilmez. Biz askeri eğitimimizi zaten ücretli olarak yapmış bir toplumun evlatlarıyız. Askerin karşısına sen önce bir pazarlıkla çıkarsın. Bu çok büyük bir hatadır" demişti.

Balcı, "Ben de buradan çağrıda bulunuyorum halkımıza. Mevcut şartlar içinde Cumhurbaşkanının söylediklerinin bağlayıcılığı yoktur" diye konuşmuştu.

A Haber'in haberine göre Kerim Balcı İngiltere'de görüntülendi.

Görüntüyü çeken Türk vatandaşları, "Hocam siz darbe gecesi şok geçiren değil misiniz televizyonda. O musunuz? Ama ne morarmıştınız. Ömür boyu böyle yurtdışında yaşamaya mahkum kalacaksınız" diyor.

15 Temmuz'da Erdoğan'ın çağrısıyla sokağa çıkan halkı görünce şok geçiren hain İngiltere'de görüntülendi! / VİDEO ile ilgili etiketler İngiltere FETÖ Darbe kerim balcı
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.