15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü!

Geçtiğimiz yıl bu 15 Temmuz günü hain darbe girişimi Milletin iradesi ve vatan sevgisi sayesinde bertaraf edilmiştir. m-TOD / Mobil Telekomünikasyon Operatörleri Derneği 15 Temmuz'a ilişkin bir bildiri yayınladı.

2016 Temmuz 15 günü hain FETÖ saldırısıyla karşı karşıya kaldık fakat milletin irade ve vatan sevgisi sayesinde bu hain saldırı geri püskürtülebildi. Mobil Telekomünikasyon Operatörleri Derneği m-TOD 15 Temmuz'a ilişkin bir açıklamada bulundu.

15 Temmuz hain darbe girişimi Aziz Milletimizin dirayeti ve vatan sevgisi sayesinde bertaraf edilmiş ve Milli İrade galip gelmiştir.

Bu hain kalkışmanın bertaraf edilmesinde ve demokrasi zaferi kazanılmasındaki en önemli etkenlerinden birisi şüphesiz telekom operatörlerimizin, şehit ve gaziler vermek pahasına, tüm imkanlarını seferber ederek kesintisiz iletişim sağlamaları ve Devlet Büyüklerimizin, kamu kurumlarımızın ve halkımızın sorunsuz şekilde haberleşmesini sağlamaları olmuştur.

Ülkemizde dünyanın en üstün iletişim teknolojilerinin kullanılması ve kesintisiz iletişim sağlanması hususunda Devletimizin ve Milletimizin asla taviz vermeyeceği gerçeği bu elim hadise sebebiyle bir kez daha sübut bulmuştur.

Bu vesileyle, 15 Temmuz hain darbe girişimini bir kez daha lanetliyoruz. Her biri birer kahraman olan aziz şehitlerimizi minnetle yad ediyor, kahraman gazilerimize şifa dileklerimizle şükranlarımızı sunuyoruz.

1500039589_m_tod_logo

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü! ile ilgili etiketler 15 Temmuz Açıklama m-tod
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.