15 Temmuz şehidinin emanetine hıyanet ettiler! Soruşturma açıldı...

FETÖ darbe girişimi sırasında şehit düşen polis memuru Hüseyin Göral'ın eşi 4 aylık oğlunu Fırat Üniversitesi Hastanesi Çocuk Nöroloji Polikliniğine götürdü. Görevli doktor çocuğa bakmadı. Şehit çocuğu olduğu söylendiğinde ise aileyi tersleyerek poliklinik dışına çıkardı. Durumun bildirildiği rektörlük hem doktor hem de diğer görevliler hakkında soruşturma başlattı...

FETÖ darbe girişimi sırasında Ankara Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesinde şehit düşen polis memuru Hüseyin Göral'ın eşi 4 aylık oğlu Ali'yi Fırat Üniversitesi Hastanesi Çocuk Nöroloji Polikliniğine götürdü.

Görevli doktor çocuğa bakmadı. Şehit çocuğu olduğu söylendiğinde ise aileyi tersleyerek poliklinik dışına çıkardı.

Durumun bildirildiği rektörlük hem doktor hem de diğer görevliler hakkında soruşturma başlattı...

huIseyin_goIral

REKTÖRLÜKTEN AÇIKLAMA

Rektörlükten yapılan açıklamada, Fırat Üniversitesi Hastanesi Çocuk Nöroloji Polikliniği'nde 15 Temmuz şehidi Hüseyin Göral'ın eşi ve çocuğuna yönelik yaşanan üzücü olayla ilgili poliklinikte görevli doktor ve görevliler hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Soruşturma sonucu hakkında kamuoyunun en kısa sürede bilgilendirileceği belirtilen açıklamada, "Vatan uğruna şehit olan evlatların emanetini kendi emanetimiz gibi görerek konu hassasiyette yürütülecek." değerlendirmesi yapıldı.

15 Temmuz şehidinin emanetine hıyanet ettiler! Soruşturma açıldı... ile ilgili etiketler şehit oğluna bakmadılar emanete hıyanet Fırat Üniversitesi doktora soruşturma şehit hüseyin göral
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.