15 Temmuz gecesi sela okunacak mı? Sela saat kaçta okunacak?

Diyanet İşleri Başkanlığı 15 Temmuz Genelgesi yayınlandı. 15 Temmuz gecesi sela okunacak mı, bu gece sela kaçta okunacak soruları da yanıtını bulmuş oldu. Hain darbe girişiminin 5. yıldönümünü kutlayacak olan vatandaşlar, 15 Temmuz selası hakkında bilgileri merak ediyor.

15 Temmuz gecesi okunacak sela büyük önem taşıyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü tüm Türkiye'de kutlanacak. Şehitlerimin aziz hatırasına yönelik programların hazırlandığı bu önemli günde Diyanet İşleri Başkanlığı da 15 Temmuz Genelgesi yayınlayarak hazırlığını ifade etti.

15 TEMMUZ GECESİ SELA OKUNACAK MI?

15 Temmuz Perşembe gününü 16 Temmuz Cuma'ya bağlayan gece saat 00:13'te tüm Türkiye'deki camilerden sela okunacak. Diyanet İşleri Başkanlığı 15 Temmuz Genelgesi'nde belirtildiği gibi tüm camilerde eş zamanlı olarak sela okunacak.

ŞEHİTLER İÇİN TÜM CAMİLERDE HATİM OKUNACAK

Genelgeye göre, 15 Temmuz etkinlikleri çerçevesinde camilerde vatandaşların katılımıyla "Şehitlerimiz İçin Kur'an Okuyoruz" etkinliği yapılacak. Bu kapsamda 15 Temmuz 2021 tarihine kadar bütün cami ve Kur'an kurslarında hatimler okunacak.

15 Temmuz gecesi sela okunacak mı? Sela saat kaçta okunacak?

15 Temmuz 2021 Perşembe günü öğle namazı öncesi tüm il ve ilçe merkez camilerinde, şehitlerin ruhlarına ithafen "Kur'an-ı Kerim Ziyafeti" programları yapılacak. Ankara'da ise aynı saatlerde Beştepe Millet Camii'nde şehitler için "Kur'an-ı Kerim Ziyafeti ve Mevlit Programı" düzenlenecek ve bu program Diyanet TV'den canlı yayınlanacak.

15 Temmuz gecesi sela okunacak mı? Sela saat kaçta okunacak? ile ilgili etiketler 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 15 temmuz gecesi sela okunacak mı sela saat kaçta okunacak
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.