15 Temmuz Demokrasi otogarında silahlı saldırı! Yaralılar var...

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda bu akşam saatlerinde silah sesleri duyuldu. Otogardaki bir firmada çalışan kişiye yönelik gerçekleşen silahlı saldırıda biri turist 3 kişi yaralandı.

Silahlı saldırı, saat 20.00 sıralarında 15 Temmuz Demokrasi Otogarı 56 nolu peron önünde yaşandı.

Otogarda bir firmada çalışan Veysel Kınay kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Görgü tanıklarına göre, önce Veysel Kınay’a ateş eden şüpheli, sonra rastgele ateş etti. Saldırıya uğrayan Veysel Kınay ile birlikte biri turist 2 kadın açılan ateşte yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren şüpheli ise kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

15 Temmuz Demokrasi otogarında silahlı saldırı! Yaralılar var...

YERDE ÇOK SAYIDA BOŞ KOVAN BULUNDU

Saldırının gerçekleştiği noktada olay yeri inceleme ekipleri incelemelerde bulundu. Çok sayıda boş mermi kovanının bulunduğu alana şerit çeken ekipler, yerdeki boş kovanların önce resmini çekti, ardından delil torbalarına koyarak incelemek üzere muhafaza altına aldı.

Saldırının gerçekleştiği anda orada olan Tahir Barutçu, “Karşıda çay içiyordum silah seslerine geldim. Adamın rastgele ateş ettiğini ve 3 kişinin yaralandığını gördüm. Adam daha sonra kaçarak gitmiş. 3 yaralı vardı bir tane de yabancı uyruklu bayan vardı” şeklinde anlattı. 

15 Temmuz Demokrasi otogarında silahlı saldırı! Yaralılar var... - Resim : 2

15 Temmuz Demokrasi otogarında silahlı saldırı! Yaralılar var... ile ilgili etiketler silah 15 Temmuz Demokrasi Otogarı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.