15 Temmuz belediye otobüsleri ücretsiz mi? 15 Temmuz İstanbul ulaşım ücretsiz mi?

15 Temmuz belediye otobüsleri ücretsiz mi olacak sorusu merak ediliyor. 5. yıldönümü kutlanacak olan 15 Temmuz direnişinin izleri Türkiye'de hala sürüyor. Peki yarın 15 Temmuz'da İETT, metro ve vapurlar ücretsiz mi?

2016 yılında meydana gelen hain darbe girişiminin 5. yıldönümü yarın kutlanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz tarihinin Milli Birlik ve Demokrasi Günü olarak kutlanmasına ve resmi tatil ilan edilmesine karar vermişti. Peki 15 Temmuz belediye otobüsleri, metro, tramvay ücretsiz mi olacak?

15 TEMMUZ BELEDİYE OTOBÜSLERİ ÜCRETSİZ Mİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde kabine toplantısı sonrası yatpığı açıklamada; 15 Temmuz'da Karayolları Genel Müdürlüğü işletmesindeki tüm otoyolların ücresiz olacağı açıklanmıştı. 15 Temmuz tarihinde belediye otobüslerinin ücretsiz olup olmayacağı merak edilirken İBB'den açıklama geldi. Toplu ulaşım araçları arasında yer alan İETT otobüsleri, metro, tramvay ve Marmaray seçeneklerinden birisini kullanmak isteyen vatandaşlar için bu ulaşım araçlarının ücretsiz olacağı bildirildi. Alınan karara göre yarın İstanbul dahil bazı illerde otobüs ve toplu taşıma araçları ücretsiz olarak kullanılabilecek.

15 TEMMUZDA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ

KURBAN BAYRAMI'NDA OTOYOLLAR ÜCRETSİZ Mİ?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından kritik açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işletmesindeki köprü ve otoyollardan geçişin Kurban Bayramı'nda ücretsiz olacağını, ücretsiz geçişlerin cuma gece yarısından itibaren geçerli olacağını duyurdu.

15 TEMMUZ'DA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

15 Temmuz 2021 tarihinde tüm tramvay, belediye otobüsleri ücretsiz hizmet verecek. 

15 Temmuz belediye otobüsleri ücretsiz mi? 15 Temmuz İstanbul ulaşım ücretsiz mi? ile ilgili etiketler tramvay 15 temmuz belediye otobüsleri ücretsiz mi toplu taşıma yarın ücretsiz mi
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.