1,5 milyon liraya mezar aldığı konuşulan Bülent Ersoy hakkında çıkan haberlere isyan etti

Babasının kabri başında yaptığı 'mezar yeri' açıklamasıyla günlerdir magazin basınında adından söz ettiren Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, hakkında yapılan son haberlere isyan etti. Instagram hesabından 'Ölmedim arkadaşlar!' başlığıyla bir paylaşım yapan Bülent Ersoy, 'Bu başlıklar, haberler; mantığa ve haber etiğine uygun mu?' diye sordu.

Ekim ayında vefat eden babası Fikret Erkoç'un kabri başındaki ''Dar değil mi? Eee ben ne olacağım? Ben standarta sığmam ki.'' şeklindeki sözleriyle gündem olan Bülent Ersoy'un menajeri Fevzi Siverek, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda 1,5 milyon liraya şifreli ve asansörlü bir mezar hazırlanacağını açıklamıştı.

1,5 milyon liraya mezar aldığı konuşulan Bülent Ersoy hakkında çıkan haberlere isyan etti

Ersoy, yetkili menajerinin Fevzi Siverek değil Haluk Şentürk olduğunu belirterek, ''Bana sormanız gerekirken, hakkımda her açıklama yapan, yapabilen kişi ya da kişilerin bu "abuk sabuk" sözleri medyada bu kadar büyük yer bulacak mı?'' ifadelerini kullandı. Bülent Ersoy hakkında yapılan açıklamalar karşısında sinirlendi. İşte detaylar...

Bülent Ersoy hakkında yapılan haberlere sosyal medya hesabından isyan etti. Instagram'dan 'Ölmedim arkadaşlar' yazılı bir fotoğraf karesi paylaşan Ersoy, altına şu notu düştü:

''Yeni medya ve sosyal medya! Birileri konuşsun, birileri haber yapsın, sonra "kopyala yapıştır" dijital medya, yazıyı çoğaltsın..

Sevgili Babacığımın cenazesi sırasında söylemiş olduğum sözlerin videosu önce Instagram'da viral oldu, sonra bir röportajımda bu konu soruldu, en sonra da bugün "1.5 milyon TL bütçe ayırdı, Bülent Ersoy'un mezarı derin olacak, asansörle inilecek" başlıklarına kadar geldi...

Ankara'daki röportajda sormuş olduğunuz gibi, yine bana sormanız gerekirken, hakkımda her açıklama yapan, yapabilen kişi ya da kişilerin bu "abuk sabuk" sözleri medyada bu kadar büyük yer bulacak mı? Yaşayan bir insana "Mezarı için 1.5 milyon TL bütçe ayırdı" başlıkları "basın özgürlüğü" kapsamında mı? Bu başlıklar, haberler; mantığa ve haber etiğine uygun mu?

Bu arada, üstelik yetkili menajerim de Haluk Şentürk'tür.
Her şeyi tolere etmek, sanatçı duruşuna göre davranmak, "hadi Ablalarıyım kırılmayayım, kırmayayım" demek, yaşadığımız bu devirde işe yaramıyormuş demek.''

1,5 milyon liraya mezar aldığı konuşulan Bülent Ersoy hakkında çıkan haberlere isyan etti - Resim : 2

1,5 milyon liraya mezar aldığı konuşulan Bülent Ersoy hakkında çıkan haberlere isyan etti ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Sosyal Medya Mezarlık mezar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.