Bakan Özer açıkladı: 15 Mayıs'ta okullar tatil!

Milli Eğitim Bakanı Özer, "Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ertesi günü eğitim öğretime 1 gün ara vereceğiz. Öğretmenlerimizi de idari izinli sayacağız." dedi.

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Özer'in açıklamaları şöyle:

1. TURDA BU İŞ BİTECEK

Vatandaşlarımızda son 20 yılda Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye'ye verilen hizmetlerin yansımalarını görmekten mutluluk duyuyorum. Vatandaşlarımızın büyük teveccühü var, bunu görüyoruz. 1. turda bu iş bitecek. Hiçbir sıkıntı olmadan Sayın Cumhurbaşkanımızın başarısıyla neticelenecek. Sahada bunu görüyorum.

15 MAYIS'TA OKULLAR TATİL

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ertesi günü eğitim öğretime 1 gün ara vereceğiz. Öğretmenlerimizi de idari izinli sayacağız.

TÜRKİYE ARTIK KENDİL İSTİKAMETİNİ BELİRLEYEN BİR ÜLKE

Türkiye kendi ülkesinin menfaatlerine sahip çıkmaya başladığı için rakip oldu. Türkiye artık kendi istikametini belirleyen bir ülke.

45 BİN ÖĞRETMEN ATAMASINI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Engelli öğretmen atamasında atanamayan öğretmenlerimiz, Cumhurbaşkanımızın talimatıyla atandılar. 4 bine yakın engelli öğretmen ataması gerçekleştirildi. 45 bin öğretmen atamasını da yarın gerçekleştireceğiz. Ağırlığı deprem bölgesine vereceğiz.

Bakan Özer açıkladı: 15 Mayıs'ta okullar tatil! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.