15 Ekim 2021 burç yorumları

15 Ekim 2021 Cuma günlük burç yorumları astroloji severler için yakından takip edilmekte olup sık olarak araştırılmaktadır.

15 Ekim 2021 Cuma günlük burç yorumları astrolojiyi yakından takip edenler adına oldukça önemlidir. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcuma ait 15 Ekim günlük burç yorumları sizlerle.

15 Ekim 2021 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu: Bir süreliğine ilişkiniz yerine kendi kişisel gelişiminize odaklanın. Belirli bir hedefe ulaşabilmek adına çizdiğiniz sınırlar için bahaneler üretmeyin. İş hayatınızda hedeflerinize ulaşabilmek adına üstleriniz ile ikili ilişkilerin ön planda yer alacak. Ortaklı konularda ise dikkat etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Boğa Burcu: Bugün düşüncelerinize daha net odaklanarak size gerçekten de fayda sağlayabilecek konulara odaklanın. Bu konuda dostlarınızdan yardım alabilmeyi asla unutmayın. Toplumsal olaylardan etkileneceğiniz zamanlarda ikili ilişkilerde de sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Tartışmalarda biraz daha sakin kalmalı, maddi konularda ise rahatla hissedebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bir süreliğine kendinizi oldukça yoğun bir program içerisinde bulmanız mümkün. Eğer ki birine hediye almak istiyorsanız içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. Parasal anlamda yeni düzenlemelere gitmeyi hissedebilir bu tip durumlarla sık sık karşılaşmamak adına riske girmeden hemen önce düşünmeniz gereken hadiseler yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Temizlik ve düzen işlerine biraz kendinizi fazla kaptırmış gibisiniz. Aile içerisinde yaşanabilecek yüksek bir gerilim tatlı diliniz sayesinde rahatça çözüme kavuşacaktır. İnsanlarla iş birliğini içerisinde olarak fedakarlık gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Denge ve uyum içerisinde kalmalı ve eğer evliyseniz eşinize biraz daha özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

Aslan Burcu: Kendinizi ifade etmeyi denesiniz de hala çevrenizde sizi anlamayan kişiler olabilir. Bu başıbozukluk içerisinde aşk hayatınızı biraz daha fazla geri plana atmış durumdasınız. İş hayatınızda çalışma arkadaşlarınızla fikir düzeyinde bazı aksamalar yaşayabilir günlük rutin işlerinizde bazı değişimler yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu: Geçmiş zamanı artık unutmalısınız. Hayallerinizde canlandırdığınız anılar size fazlası ile zarar verebilir. Duygusal anlamda hassas bir dönemden geçtiğinizden hayatınıza girecek yeni insanlar konusunda seçicilikte uzak kalabilirsiniz. Ancak zekanız ve bilgi birikiminiz ile karmaşık durumlarınıza bir son verebilirsiniz.

Terazi Burcu: Aranızın bozuk olduğu bir arkadaşınız sizinle iletişim kurabilir. Öfkeniz ne kadar taze olsa da onu dinlemeyi ihmal etmeyin. Hayattan beklentileriniz ön planda olduğu bir zaman dilimi içerisinden geçmektesiniz. Zorlandığınızı hissedebilir ve hatta bu durumdan çokça sıkılabilirsiniz. Abartılı hareketlerden mutlaka kaçınmalısınız.

Yay Burcu: Fiziksel ve ruhsal anlamda yorgun gibisiniz. Ancak hak ettiğiniz takdiri en kısa zamanda alacağınızdan bu size enerji olarak geri dönecektir. Zorunlu ödemeler ile ihtiyaçlarınız doğrultusundaki harcamalar olabilir. İlişkinizde biraz daha sabırlı davranarak ufak anlaşmazlıklarınızı asla büyütmeyin.

Oğlak Burcu: Eskiden yaşadığınız ilişkiler yeniden karşınıza çıkabilir. Geçmiş zamanda kalmasını istediğiniz anılar biraz canınızı sıkabilir. İş ya da özel hayatınızda bazı duygu ve düşüncelerinizi gizleme veya saklama yoluna gidebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak adına güzel bir gündesiniz.

Kova Burcu: Değerleriniz ve inançlarınız doğrultusunda yeni bir kişiyle bağ kurmanız olası. Ortaklık ya da ekip işi projelerde başarıya ulaşmanız mümkün. Romantik olarak görüştüğünüz kişiyle uzaklaşmak üzeresiniz. Nedenini henüz bilmediğiniz bazı konularda kayıplar yaşayabilirsiniz. Elinizde bulunmayan bazı sebeplerden tartışma yaşayabilirsiniz. Uzak durmanızda fayda var.

Balık Burcu: Sizi başarıya taşıyan en özel nedenlerden birisi istikrarınız olacak. Uzunca bir süredir hayalinizi taşıdığınız fikrinize yönelmeniz iyi gelecektir. Öğle saati ya da civarlarında duygu ve düşünce değişimi yaşayabilirsiniz. Gelecek adına ümitlerinizi yeşertmek adına aksiyonda bulunacağınız zamanlar olacaktır.

15 Ekim 2021 burç yorumları ile ilgili etiketler burç yorumları Günlük Burç Yorumları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.