15 dakika yağmur yetti! Kanallar taştı, araçlar sürüklendi

Konya'da sadece 15 dakika süren yağmur ve dolu yağışı ortalığı afet yerine çevirdi. Kanallar taşarken, araçlar sel sularının ortasında mahsur kaldı. Suyun kuvvetiyle bir motosiklet sürüklendi. Korkutan yağış vatandaşlar tarafından kayda alındı.

Konya’nın Beyşehir ilçesinde etkili olan yağmur ve dolu yağışı su kanalını taşırdı. Araçlar selin ortasında mahsur kalırken, bir motosiklet sürüklendi. O anlar cep telefonu ile haydedildi.

Beyşehir’de sadece 15 dakika etkili olan yağmur ve dolu yağışıyla taşkınlar meydana geldi. Caddelerin adeta göle döndüğü yağış sırasında normalde boş olan ve sularını Beyşehir Gölü’ne boşaltan su kanalı taştı, göle dönen yollardaki sel suları da BSA kanalına aktı.

Yağış sırasında trafikte olan sürücüler gelen sel suları ile zor anlar yaşadı. Bir sürücü suların ortasında aracı ile mahsur kaldı. Yol kenarında park halinde olan bir motosiklet de sel suları tarafından sürüklendi. Bu anlar vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

İHA

15 dakika yağmur yetti! Kanallar taştı, araçlar sürüklendi ile ilgili etiketler Konya Sel (Doğa olayı) kanal taşkını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.