15-21 Mayıs Haftası burç yorumları

Astrolog Hande Güç Onur yazdı

15-21 Mayıs Haftası

 

İyi haftalar sevgili okurlar;

 

Ay Neptün kavuşumlu önemli bir haftaya başlıyoruz. Seçimden henüz çıkmış, 19 Mayıs Yeniayına doğru yol alır vaziyetteyiz :) Ay Neptün Kavuşumu Balık burcundan, Yengeçteki Mars'a trine atıyor. Hafta mücadele vurgusuyla başlıyor. Ay aynı zamanda Güneş ile sextil, Mars ile trine Plüton ile de sextil. İç dengelerimizi kurabildiğimiz, eyleme geçme dürütmüzün aktif olduğu, kendimizi güçlü hissettiğimiz bir yapıdayız. Bir diğer yönüyle de Mars, Jüpiter ve Plüton'un gökyüzünde oluşturduğu T kareye de dokunuyor. Umalim ki bu noktada bize sevimsiz durumlar getirmesin. Etik bir adalet ve özgürlük mücadelesi olarak çalışsın.

 

Haftanın bu ilk anında, geçen haftasonu itibariyle başlamış olan ve ilişkiler adına uyumlu, kararlı, ciddi ve sağlam başlangıçlar getirecek olan etki devam ediyor. Özellikle Balık, Yengeç, Akrep, ardından Oğlak ve Başakları  olumlu etkileyecek olan bu görünüm, 16 Mayıs'ta Merkür'ün de Retrodan çıkışıyla bazı güzel başlangıçlar için değerlendirilebilir. Gerek finansal ortaklıklar, gerek ilişkiler adına uzun ömür vaad ediyor olacak. Bu etkilere çaktırmadan Yay ve Teraziler de maruz kalıyor bilginize. İletişim adına da keyifli ve akıcı etkiler hakim. Finansal olarak da piyasalar daha stabil ve aslında bekleme modunda, geçen hafta da dediğimiz gibi.

 

Otorite figürlerinin gücünü, desteğini, katkısını hissedebileceğimiz bir hafta. Keza ani gündemler de devam edecek gibi gözüküyor seçimin sonlandığı an itibariyle Uranüs tetik alıyor olacak çünkü. Ve sonuçların şaşırtıcı gelebileceğini de öngörebiliriz. Anket sonuçlarıyla uyumsuzluk oluşabilir örneğin.

 

Jupiter Mars karesi partil durumda ve Pluto Mars burç dışı orblu karşıt. Tabiki hala sağduyulu ve sakin kalınması çağrısını yapmak anlamlı. Özellikle haftanın son günü karşıt açı da kesinleşiyor olacak.

 

Mars Neptün haftanın ilk günü net trinede; gerek sanatsal, gerek sprituel çalışmalar bazı sert etkileri sağaltmak adına katkı olacaktır.

 

Salı günü Merkür S hareketini sonlandırarak ileri harekete başlıyor. Ama gölgeli günlerinin de geçmesini beklemeliyiz başlangıçlar için. Yine de iletişim, aldı ve karar mekanizmalarımız rahatlamaya başlıyor. Ay balzamiğe geçerken temkine devam. Jupiter de anaretik derecede seyretmeye devam ediyor gün boyu ve nihayet akşam saatlerinde o da Boğa burcuna geçiyor. Bolluk, bereket, şans, kısmet gezegeni Jüpiter 25 Mayıs 2024' e kadar Boğa seyrınde olacak ve Boğa, Oğlak ve Başak burçlarına esenliklerini sunacak :) Koruma getirecek. Dikkat edin kilo almayın :). Ve Jüpiterin getirdiği şans  ve fırsatları aslaa kötüye kullanmayın. Etik alandan ayrılmayın. Bu,  layığına olumlu sayacağımız etki, Yengeç ve Balıklara da iyi gelecek :)

 

Çarşamba günü Ay'ın T kareye bir tetiği var, bunlar hep dikkatli olunması gereken süreçler. Ama Toprak grubu Boğa, Oğlak ve Başaklar için önemli kadersel başlangıçlar getirebilecek de bir görünüm de mevcut.  Gerek Jüpiter, Ay, Kad, Merkür kavuşumu; gerekse Merkür Satürn sekstili ve Satürn Venüs trinesi onlara güzel bir akışa sebep olabilecek.

Perşembe günü Güneş Neptün sextili kesinleşiyor. Sanatsal ilham kanalları açık olacak. Bireysel anlamda yaratıcı etkiler, uyum, romantizm gibi kavramları konuşmanın yanı sıra seçim adına sonuçlarla ilgili önemli gündemler getirebilir. 

 15-21 Mayıs Haftası burç yorumları

19 Mayıs Cuma günü Boğa burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yöneticisi Venüs ile yarım karede ama Ay ile de karşılıklı ağırlamada. Vatan, aile, güvenlik gündemleri de önem kazanacak.  Güvenlik, maddi değerler ve ekonominin daha öne çıkacağı günler getirecek önümüzdeki 15 günlük süreç için. Mars'ın olumlu bir açısı var Yeniaya tıpkı tutulmadaki gibi bu da eylem alanımızı rahatlatıyor ama çevremizi saran koşullar hala kaotik. Jüpiter de artık Boğa'da. Bu geçişle Plüton jupiter karesi de netleşmiş oluyor. Özgürlük ve adalet arayışlarının arttığı bir döneme giriyoruz. Yeniay yazımızda detaylandıracağız. Ama sakin olunması gereken önemli günler diyebiliriz. Bu yeniayla birlikte şeker hastaları ilaç ve diyetlerine dikkat etmeliler. Gözlerle ilgili sağlık sorunları da getirebilecek bir yeniay.

 

Haftasonu Venüz Chiron ile kareye, Vesta ile 60 lığa doğru ilerlerken, ilişkilerimizdeki enerjiyi yaralayıcı değil yapıcı yönde çalıştırmamız anlamlı olacaktır.

 

Pazar günü Güneş de burç değiştirerek İkizler burcuna geçerken Pluto ile trine, Mars ile de sekstil açısı netleşecek. Önemli bir takım açılımlar bugüne kalabilir. Hem Mars Plüto karşıtı partil,  Jüpiter ikisini de kareliyor, hem de güneşle olan temasları... Hepsi de sıfır derecelerde olacaklar o gün. Bu da bize önemli yeni başlangıçları vurguluyor olacak. Liderlerin dünya çapında ön plana çıkmasını ön görebiliriz.  Liderlerle ilgili haberler, mücadele, savaş gibi kavramların duyulması da olası maalesef . Düğümlerle birlikte bir Grand Cross oluşuyor gökyüzünde. Depremsel anlamda da tetikleyici bir etki verebilecek.

 

Güneşin İkizler burcuna geçmesi, iletişim, eğitim, seyahatler, ticaret, medya, internet gibi konuların gündemdeki yoğunluğunu arttıracak. Transitte de Türkiye'nin 12. evini aydınlatmaya başlarken, gizli saklı pek çok ilişkiyi medya yoluyla önümüze dökebilir.

 

Gelen hayırla gelsin, olan hayrımıza olsun :)

Sevgiler...

 

Haftanın tek tek burçlara getireceği etkilere bakacak olursak.

 

 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR  : Sevgili Koç Burçları;  salı günü Jüpiter 25 Mayıs 2024'e kadar kalacağı Boğa burcuna geçiyor. Size finansal konularda, maddi kazanımlar-üretim alanında ve yine özdeğer alanında kazanımlar getiriyor olacak. Yeni bir gelir alanı, finansal kazanç, öz degerinizi besleyecek gündemler getirebilir. Var olanı büyütür, çeşitlendirir, bulunduğu evin akışını arttırı Jüpiter. Özellikle yükselen Koçlar Yeniayı da maddi değerler evinden alıken bu alanda yeni bir takım gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreç. Aile bireyleri ile ve kariyer ortamınızda tartışmalardan uzak durun. Ev ve iş yeri arasında denge kurmalısınız. Kendinizi ihmal etmeyin. Bu hafta manevi anlamda kendinizi daha derinleşmiş hissedebilirsiniz. Rüyalarınız mesaj içeren rüyalar olabilir, hisleriniz kuvvetli çalışabilir.

 15-21 Mayıs Haftası burç yorumları - Resim : 2

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR : Sevgili Boğa  Burçları; salı günü Jüpiter 25 Mayıs 2024'e kadar kalacağı burcunuza geçiyor. Pek çoğunuz için hayatın farklı alanlarında pek çok fırsat getirebilecek, olanı büyütüp bereketlendirebilecek. Kiminize para, kiminize ev, araba ya da yeni bir aşk, bebek getirebilecek, bulunduğu ev konumuna göre . Bu fırsatları  değerlendirirken etik alandan uzaklaşmayın sonra Jüpiter'in sınavı ağır olur. Sistem birşeyleri verirken de sınar unutmayın. Bu dönem kilo almaya meyilli olabileceksiniz. Hukuki süreçler, akademik kariyer, yurtdışı bağlantılı konu ve kavramlar da gündeminize gelebilir. Her sekilde gökyüzü diyor ki; önemli ve kadersel kararlar arifesindesiniz, uzun ömürlü, sağlam bir takım başlangıçlar yapacaksın ! Bu hafta trafikte dikkatli olun. Yakın çevrenizle tartışmalardan kaçının. Yurtdışı ticaret sirkülasyonunuza dikkat edin. Hastane gündeminiz olabilir. Yeniay birinci evinizde gerçekleşirken, dış görünüşünüz, hayata bakış açınız, tavrınız vb.ile  ilgili yenilikler kazandırabilir sizlere. Bu hafta sosyal çevrenizdeki yakın arkadaşlarınızla ilgili ummadığınız duyumlar alabilirsiniz.

 

 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Sevgili İkizler  Burçları; salı günü Jüpiter 25 Mayıs 2024'e kadar kalacağı Boğa burcuna geçiyor. 12. evinizden alacağınız bu transit sizleri bazı kontrol edemeyeceğiniz süreçlerde koruyor olacak. Tabi bu sizlerin bilinçaltı bazı korkularınızı, bastırdığınızı düşüncelerinizi, karmik bir takım yapıları büyütücü bir etki de verebilir. Bilinçaltı temizleyici çalışmaları,  (medidasyon-tetha vb.) önerebiliriz. Sağlık sorunu verip bunun tedavi olanağını da getirebilir. Bir şekilde olay olumlu sonuca evrilecektir. Ama sağlığınıza dikkat etmeyi ihmal etmeyin. Yeniayı da bu evden alacaksınız dolayısıyla bu temalar hayatınızda baskınlaşacak. Ardınızdan çevriler bir takım gizli işleri öğrenebilirsiniz bu yeniayla. Yeni bir sprituel bir eğitime başlamanız da olası gözüküyor. Bu hafta anlaşmalar adına riskli gözüküyor sizler için zorlayıcı etkiler var, ötelemeniz yerinde olabilir. Merkürün gölgeli günlerinin de bitmesini beklemek faydalı olacaktır. Gelir gider dengeniz önem kazanırken, yakın arkadaşlarınızla tartışmalardan kaçının. Kariyer ortamınızda bu hafta gözünüz açık olsun.

 

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER : Sevgili  Yengeç Burçları; salı günü Jüpiter 25 Mayıs 2024'e kadar kalacağı Boğa burcuna geçiyor. Sizleri de hayata dair istek ve arzularınızı belirleyen bir evinizden etkiliyor. Dolayısıyla çok istediğiniz bazı şeyleri gerçekleştirmeniz adına sizlere fırsatlar sunacaktır. Arkadaş çevreniz genişleyebilir. Yeni dernek, grup, topluluklara dahil olabilirsiniz. Buralarda yabancı ülke vatandaşlarıyla temaslarınız da olabilir. Kısacası bu yıl sizlere şanslı  ve bereketli geçecek bu alanda. Yeniayı da bu evinizde karşılıyorsunuz. İşte bu ilk fırsatların ayak seslerini getirebilir bu yeniay.  Zaten bu alan sizlere bir süredir Uranüs transitiyle etki aledıkça ani gündemler yarattı ve değişimler getirdi şimdi önemli kararlar aldırması olası hatta alınmış kararların son onayı belkide içinizden  kendi kendinize verilecek... Ve hızlı gelişmeler söz konusu olabilecek. Yeni ilişkiler, yeni ortaklıklar gündeminize gelebilecektir. Merkür gölgeli günlerini de bitirsin öyle yol alırsınız az daha bekleyin :) Siz de bu hafta sağlığınıza, kazalara dikkat etmelisiniz. Yurtdışı bağlantılı işlemlerinizde bu hafta dikkatli olun.

 15-21 Mayıs Haftası burç yorumları - Resim : 3

 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR : Sevgili Aslan Burçları; salı günü Jüpiter 25 Mayıs 2024'e kadar kalacağı Boğa burcuna geçiyor. Bu transitle kariyer eviniz şenleniyor :) Artık üst üste teklifler mi alırsınız, terfiler mi elde ederesiniz bilemiyorum ama şans ve fırsatlar bu alanda sizlerle  olacak. Bir süre Plüton karesi alacağınız için iş ortamın baskı, güç çatışmaları, ego savaşları şeklinde çalışabilir özellikle T kare de hakim olduğu bu hafta dikkatli olun. Tartışmalardan kaçının. Ayrıca sağlığınıza da dikkat etmelisiniz bu hafta. Zehirlenmelere, alerjilere... Yeniayı da kariyer evinizden karşılarken bir takım yeniliklerin ayak sesleri duyulabilir. Güç dengelerinin yeniden kurulduğu bir dönem getirebilir sizlere. Kadersel kararlar alabilirsiniz. Değişime direnmeyin.  Bu hafta bankacılık işlemlerinize, para alış-verişlerinize, ödemelerinize dikkat edin. Hata, yanılma, kandırılmalara açıksınız.

 

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR : Sevgili  Başak Burçları; salı günü Jüpiter 25 Mayıs 2024'e kadar kalacağı Boğa burcuna geçiyor. Bu transiti 9. evinizden alırken, yurtdışı bağlantılı eğitim, ticaret, seyahat vb. konularda, hukuki süreçlerde ve yine üniversite eğitimi ve akademik kariyerde ilerlemek adına önemli fırsatlar yakalayacaksınız. Aynı zamanda kolektife açıldığımız bu evde sizleri farkındalık kazanımı anlamında da besleyebilecek. Yeni eğitimler, yurtdışı odaklı fırsatlar verebilecek. Belki bir kısmınıza ülke değiştirtebilecek. Yeniayı da bu evden karşılarken bunların ön belirtileri oluşmaya başlayabilir. Güneşiniz de bu transitten olumlu etki alırken en şanslı grubun içinde yer aldığınızı söyleyebiliriz. Genel anlamda şanslı ve korunduğunuz bir yıl olacak :)  Sizler de sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Yakın arkadaşlarınızla, girdiğiniz sosyal ortamlarda karşılaştığınız dostlarınızla tartışmalardan uzak durun bu hafta. Yakın arkadaşlarınız ve partneriniz arasında denge kurmak zorunda kalabilirsiniz. İkili ilişkileriniz ve ortaklıklarınızda temkinli olun; idealize etmeye, yanılsamalara açıksınız.

 

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER : Sevgili Terazi Burçları; salı günü Jüpiter 25 Mayıs 2024'e kadar kalacağı Boğa burcuna geçiyor. 8. evinizden alacağınız bu transit, ödemeler, krediler, primler, miras, burs, eşinizin veya ortağınızın parası gibi bazı finansal konularda sizlere şans, fırsat ve bereket getiriyor olacak. Yine sağlıkla ilgili gündemler yaratabilir bu bir sene boyunca ama koruyucu etkisi de olacaktır. Bu hafta da bu eviniz aktif olacak. Spekülatif para piyasalarında yatırımlarınız varsa dikkatli olun. Partnerinizle, iş arkadaşlarınızla tartışmamaya çalışın. Zehirlenmelere, alerjilere karşı tedbirli davranın  bu hafta. Yeni ayı da aynı evden karşılarken bazı yeni gelişmeler, anlaşmalar, kariyerinizi de etkileyebilecek başlangıçlar söz konusu olabilir.

 

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER : Sevgili Akrep  Burçları; salı günü Jüpiter 25 Mayıs 2024'e kadar kalacağı Boğa burcuna geçiyor. Bu transiti bir yıl boyunca 7. evinizden alırken bir kısmınıza yeni ilişkiler, evlilik, bir kısmınıza yeni ortaklıklar ve bolca danısmanlık getirebilecek. Bu alanda şans ve fırsatlar sizlerle olacak. Yılın ilk yarısı bir kısmınız saplık evinizden de koruma alıyor olacaksınız tabi bu evde bazı gündemlere de vesile olabilecek. Kadersel bir takım kararlar arifesinde olabilirsiniz. Merkür'ün gölgeli günlerinin bitmesini  beklemeniz yerinde olacak ama. Akış bir netleşsin kendine gelsin :)  Bu hafta sakin, temkinli, sağduyulu olmayı ihmal etmeyin. Sağlığınızla ilgil konuları ertelemeyin. Yeniayı da 7. evden alırken ikili ilişkiler, ortaklıklar adına yeni başlangıç gündemleri getirebilecek sizlere. Spekülatif para piayasalarında yatırımları olanlar yanılsamalara karşı tedbirli olun  bu hafta.

 

 

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR : Sevgili  Yay Burçları; salı günü Jüpiter 25 Mayıs 2024'e kadar kalacağı Boğa burcuna geçiyor. 6. evden aldığınız bu transit sizlerin günlük rutinlerinizi iyileştirici, iş alanında fırsat ve bereket getirici bir etki veriyor olacak. İşleriniz, bereketiniz, kazancınız artabilir  kısacası. Sağlık alanında da sizlere koruyucu etkiler verirken, bir takım gündemler de yaratabilecek. Bu hafta Maddi konularla, sağlıkla ilgili gündemleriniz de olabilecek. Uzun vadeli fayda getirecek anlaşmalar gündeminize geleiblecek ama retro bitimini bekleyin. Seyahatlerinizde kazalara karşı temkinli olun. Tartışmalardan uzak durmaya çalışlın. Yeniayı da bu evinizden karşılarken bu 15 gün sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz.  Bu dönem partner, çocuklarınız ve spekülatif para piyasalarındaki yatırımlarınıza da dikkat etmelisiniz Jüpiter Plüton karesi bu alandan etki edecek sizlere.  Eviniz, ailenizle ilgili konularda aceleci kararlar almayın bu hafta.

 

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR : Sevgili  Oğlak Burçları; salı günü Jüpiter 25 Mayıs 2024'e kadar kalacağı Boğa burcuna geçiyor. 5. evden alacağınız bu transfer sizlere borsa, kumar gibi oyunlarda, spekülatif para piyasalarındaki yatırımlarda şans ve fırsatlar getirebilecek. Hayatınıza yeni bir partner, ya da bebek haberi gelebilir bu süreç zarfında. Bir hobinizi geliştirip iş haline getirebilirsiniz. Spor oyunlarında başarı getirebilir. Güneşiniz de olumlu açı alırken Jüpiter Boğa transitinden en olumlu etkiyi alacak gruptasınız. Ama unutmayın bazen fırsatlar da sınavınız olur. Etik alandan,  doğru ve adaletli olandan ayrılmayın. Yeniay da 5. evinizde gerçekleşirken, bir kısmınıza ilişkiler adına ciddi adımlar getirebilir. Özellikle Venüsünüz de Akrep ya da Balık burcundaysa etki artabilir. Yine ortaklıklar  alanında da adımlar atabileceksiniz. İkili ilişkilerinizde dengeyi kurmanız gereken, güç savaşlarına yenilmemeniz gereken bir hafta aksi halde koparıcı etkiler de verebilir. Trafikte dalgınlıklara, kazalara karşı dikkatli olun bu hafta.

 

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR : Sevgili  Kova Burçları; salı günü Jüpiter 25 Mayıs 2024'e kadar kalacağı Boğa burcuna geçiyor. 4. evden alacağınız bu transit ev, aile, yuva gibi kavramlarda şans, fırsat, bereket vaad ediyor olacak. Size yeni bir ev aldırabilir, var olanı daha iyi koşullara getirmenize vesile olabilir ve yine ailenize yeni bir bireyin katılmasına sebep olabilir. Ailenin genişlemesine gösterde sayılabilir kısacası. Döngünün ilk yarısında bir kısmınıza yeni eğtimler, bol bol seyahatler de verebilir,ticari sirkulasyonunuzu arttırabilir. Yeniay da burada gerçekleşirken, ilaveten kariyerle ilgili gündemler de verebilir. Yeni bir iş ortamı, işyerinin taşınması vb. söz konusu olabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir 15 gün olduğunu söyleyebilirim. Sizler de kazalara karşı temkinli olmalısınız. Yine iş yerinde ego, kibir, baskı, mobing vb. durumlar yaşatabilir. Gereksiz tartışmalardan mümkün olduğunca uzak kalın bu hafta. Otorite figürlerinin desteği sizinle olacaktır (Patron, müdür vb.). Bu hafta finansal konularda temkinli olun. Hatalara açık bir görünüm var. Duygusal kararlar almayın.

 

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Sevgili  Balık Burçları; salı günü Jüpiter 25 Mayıs 2024'e kadar kalacağı Boğa burcuna geçiyor. 3. evden alacağınız bu transit sizlere bir yıl boyunca eğitim, ticaret, medya, iletişim, medya, seyahatler, gibi konu ve kavramlarda gökyüzü sizi destekliyor ve fırsatlar getiriyor olacak. Yeni fikirler, yeni projeler üretmek için sizleri teşvik edecek. Kitap yazabilirsiniz örneğin bu transit etkisi altında, yeni bir araba alabilirsiniz, sınavlarınızda başarınızı destekler, sizi iletişim ile fikirlerinizi yansıtabileceğiniz koşullara çeker. Döngünün ilk yarısında bir kısmınızı maddi gelirler adına da bereketle destekleyecektir. Yeni bir araba, telefon vb. almanıza da vesile olabilir. Yeniay da 3 evinizde gerçekleşiyor olacak. Partneriniz ve yakın arkadaşlarınız arasında denge kurmanız gereken bir görünüm var. Özellikle partner ile iletişim sorunları ve ayrılık süreci yaşayanların adım atabileceği bir süreç, yine yakın çevrenizden biriyle ilişki başlangıcı veya çocuklarınızın eğitimiyle ilgili alınacak yeni kararları sembolize ediyor ve önünü açıyor olabilecek bu

yeniay. Spekülatif para piyasalarında yatırımı olanlar bu hafta kontrollü ilerleyin. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir hafta. Ayak sağlığı, alerjiler, zehirlenmeler gündem olabilir. Önemli kararlar adına da fazla dugusal ve idealize eden bir yapıda olabileceksiniz bu hafta.

 

 

 

 

Diğer Yazıları