14 yaşındaki çocuğu taciz eden sapık komşu mahalleyi terk etti, eşi boşanma davası açtı!

İzmir'de ev hanımı bir anne 14 yaşındaki kızını taciz eden sapığın peşine düşmüştü. Küçük kızın hayatını kabusa çeviren 41 yaşındaki sosyal medya tacizcisinin, komşu evde yaşadığı ortaya çıkmıştı. Olaydan sonra tutuksuz yargılanacak şüpheli Ali D. mahalleyi terk etti, eşi ise boşanma davası açtı.

İzmir'de bir çocuk annesi ev hanımı Sevilay B.'nin (32) kızını taciz eden komşusu Ali D.'yi plan yaparak yakalatmıştı. 

SAPIK KOMŞU MAHALLEYİ TERK ETTİ, EŞİ BOŞANMA DAVASI AÇTI

Haberin yankıları sürerken, olayla ilgili yeni gelişmeler oldu. Polis tarafından gözaltına alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan şüpheli mermer ustası Ali D. mahalleyi terk etti. Sibel D.'nin olayı öğrendikten sonra öfkelendiği ve iki çocuğunun babası Ali D.'ye boşanma davası açmayı düşündüğü belirtildi.

 

NE OLMUŞTU?

Olay, geçtiğimiz 16 Şubat Çarşamba günü Menderes ilçesinde yaşandı. 32 yaşındaki ev hanımı Sevilay B., 14 yaşındaki kızı Z.B.'nin son dönemdeki hal ve hareketlerinden şüphelendi. Daha sonra kızının sosyal medyadan iki ay boyunca bir tacizci tarafından rahatsız edildiğini öğrendi.

14 yaşındaki çocuğu taciz eden sapık komşu mahalleyi terk etti, eşi boşanma davası açtı! ile ilgili etiketler Anne Komşu Taciz dedektif evilay sapık
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.