14 Şubat'ta çiçekçiler açık mı? Sevgililer Günü'nde çiçekçiler saat kaça kadar açık?

Sevgililer Günü 14 Şubat'ta kutlanacak. Sokağa çıkma yasağının uygulanacağı Sevgililer Günü'nde çiçekçiler açık mı olacak? Sevgililer günü için hediye aramaları da bir yandan başladı. Hediye yerine sevgilisine çiçek yollamak isteyenler için 14 Şubat'ta çiçekçiler saat kaça kadar açık merak ediyor.

14 Şubat'ta çiçekçiler açık mı merak ediliyor. Sevgililer Günü'nde uygulanacak olan sokağa çıkma yasağında sevgilisine hediye yerine çiçek yollamak isteyenler için çiçekçiler saat kaça kadar hizmet verecek?

Salgın 14 Şubat Sevgililer Günü'nü de etkiledi. Bu sene sokağa çıkma yasağına denk gelen Sevgililer Günü için genelge yayınlayan İçişleri Bakanlığı, çiçekçilerin saat kaça kadar açık olacağını da belirtti.

14 ŞUBAT'TA ÇİÇEKÇİLER AÇIK MI?

Genelgeye göre çiçek satışı yapan iş yerleri, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı 12 Şubat Cuma günü 20.00-­00.00 saatlerinde evlere servis, 13­-14 Şubat Cumartesi ve Pazar günlerinde 10.00­-17.00 saatlerinde iş yerinden ve evlere servis, 10.00­-00.00 saatlerinde ise sadece evlere servis şeklinde hizmet verebilecek.

14 Şubat'ta Çiçekçiler açık mı? Sevgililer Günü'nde çiçekçiler saat kaça kadar açık?

14 Şubat'ta çiçekçiler açık mı? Sevgililer Günü'nde çiçekçiler saat kaça kadar açık? ile ilgili etiketler 14 Şubat 14 şubatta çiçekçiler açık mı sevgililer gününde çiçekçiler saat kaça kadar açık
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.