14 Nisan Dolar ne kadar? Tüm gözler Dolar'da!

14 Nisan Dolar ne kadar? Tüm gözler Dolar'da! Piyasalar üzerinde oluşan baskının nedeni koronavirüs salgını ülkemizde devam ediyor. Dolar yeni güne nasıl başladı, 14 nisan dolar ne kadar gibi soruları yatırımcılar araştırmaya başladı. Peki Dolar bugün ne kadar? Detaylar haberimizde...

14 Nisan Dolar ne kadar? Tüm gözler Dolar'da! Salgın nedeniyle oluşan güvensiz hava Doların üzerindeki baskıyı arttırdı. Yatırımcıların gözeü doların durumunda. Peki 14 nisan dolar ne kadar? Dolar bügün ne olacak? İşte yanıtı...

 

14 NİSAN DOLAR NE KADAR?

Küresel piyasalardaki satılıcı seyre paralel olarak yükselişini sürdüren dolar/TL, yeni haftaya 6,73 seviyesinde başladı.

Kur şu an 6,78 seviyesinde seyrediyor. Euro/TL de 7,43 seviyesinde işlem görüyor. Analistler, teknik açıdan dolar/TL'de 6,60 seviyesinin destek, 6,80'in direnç konumunda izleneceğini bildirdi.

14 Nisan Dolar ne kadar? Tüm gözler Dolar'da! ile ilgili etiketler Dolar dolar bugün ne kadar 14 nisan dolar ne kadar
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.