14 Mayıs gram altın canlı fiyatı!

14 Mayıs tarihinde ülkemizde çeyrek altından sonra en çok tercih edilen gram altının fiyatı hakkında araştırmalar yapılıyor. İşte güncel gram altın fiyatı...

Altın fiyatları yeni haftanın ikinci gününde piyasada işlem yapmak isteyen kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Merkez Bankası’nın dövize yaptığı hamle sonrasında dövizde ve altında gerileme yaşanmıştı.

GRAM ALTIN NE KADAR?

14 Mayıs 2019 Salı günü gram altın piyasada 254,8 TL’den işlem görüyor. Altının gramının 254 TL seviyelerinde seyrettiği aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise 1.299 dolar seviyelerinde yer alıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Haftanın ikinci gününde çeyrek altın 405 TL’den alınıp, 414 TL’den satılıyor. Yatırım yapanların en fazla tercih ettikleri ürünlerden birisi olan cumhuriyet altını ise 1.681 TL’den alınıp, 1.706 TL’den satılıyor.

14 Mayıs gram altın canlı fiyatı! ile ilgili etiketler 2019 altın 14 Mayıs
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.