14. Asliye Hukuk Mahkemesi karar verecek!

Galatasaray'da seçim olup olmayacağı Çağlayan'daki 14. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde yapılacak duruşmada belli olacak.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcısı Yusuf Günay ile yöneticiler, Türk Telekom Stadı'nda bir araya geldi.

Kritik zirvede erken seçim konusu görüşüldü.

 

Şu an hala tedbir kararının devam ettiği başka mahkeme kararları da bulunuyor.

14. Asliye Hukuk Mahkemesi karar verecek!

Bu davalar birleştirilirken perşembe günü Çağlayan’daki 14. Asliye Hukuk Mahkemesi davayla ilgili kararını verecek. Eğer bu mahkeme de tedbir kararını kaldırırsa Galatasaray yönetimi seçim kararı almak zorunda kalacak ve Mustafa Cengiz aday olamayacak. Aksi takdirde başkan Cengiz ve yönetimin görevine devam etmesine engel bir durum bulunmayacak.

Yönetim kurulu, idari açıdan ibra edilmemesinin ardından, konuyu mahkemeye taşımış ve tedbir kararı koydurmuştu. Böylece olağanüstü seçim yapma zorunluluğu dondurulmuştu. Mevcut yönetim, mahkemeden son karar çıkmadan, seçim kararı alarak yeniden aday olmayı planlıyor.

14. Asliye Hukuk Mahkemesi karar verecek! ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz Abdurrahim Albayrak
GÜNÜN VİDEOSU

Reisi'yi son yolculuğuna uğurlamak için İranlılar Meşhed'e akın etti

İran'da, pazar günü helikopter kazası geçirerek hayatını haybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyaniçin üç günlük cenaze töreni yapıldı. Cumhurbaşkanı Reisi için Meşhed'de düzenlenen son törene İranlılar adeta akın etti.