13 yaşındaki kız, baş ağrısıyla hastaneye kaldırıldı saatler sonra lösemiden öldü!

ABD’nin Georgia eyaletinden 13 yaşındaki bir kız, baş ağrısından şikayet ettikten birkaç saat sonra teşhis edilmemiş lösemiden öldü. Julia Chavez adındaki kızın ölümü herkesi şoke etti…

Julia Chavez, hafta sonu kulak enfeksiyonu ve baş ağrısı şikayetleri yaşadı ve Grovetown'daki acil bakım doktorları tarafından kendisine antibiyotik reçete edildi. Küçük kız, Columbia County'deki Harlem Ortaokulunda bir öğrenciydi ve şikayeti sonucu antibiyotik verilen kız hastaneden çıktıktan sonra yere yığıldı.

Chavez daha sonra Augusta'daki bir hastaneye nakledildi ve burada CT taramaları ve kan tahlili onda lösemi olduğunu ortaya çıkardı. Babası Dennis Lee Chavez sosyal medyada "Beyninde, ciğerlerinde, midesinde... her yerinde kanama vardı" diye yazdı. Teşhis edilemeyen hastalık, küçük kızın aniden ölmesine sebep oldu.

DOKTORLAR, “BUNU BİLMENİN HİÇBİR YOLU YOKTU” DEDİ

Hayatını kaybeden 13 yaşındaki kızın babası "Lösemi olduğunu bir anda öğrendik. Çok sert ve çok hızlı geldi. Doktorlar bilmemizin hiçbir yolu olmadığını söyledi. Genç, şikayetlerinin başladığı gece Pazartesi günü saat 1.35'te öldü.

Büyükbabası Ernie Randall ona "mükemmel" ve "görebileceğiniz iyi küçük kız" dedi. Augusta Chronicle, Bay Randall'ın "Torunum mükemmel bir küçük kızdı" dediği aktarıldı.

TANRI KİMSENİN MÜKEMMEL OLMADIĞINI SÖYLÜYOR AMA KÜÇÜK KIZIMIZ ÖYLEYDİ

Gencin annesi Renna Randall, onun lösemi olduğunu öğrenince şok olduklarını söyledi. “Ona sahip olduğunu asla bilmiyorduk. Cıvıl cıvıl, parlak, güzel bir kızdı. Hiçbir zaman burnunu çekmekten fazlasını yaşamadı ve doğduğundan beri hiçbir şey için hastaneye kaldırılmadı. Tanrı kimsenin mükemmel olmadığını söylüyor ama küçük kızımız öyleydi dedi.

Babası, "Yarası olduğu zaman nasıl olduğunu sorardık, 'Bilmiyorum' deyip omuz silkerdi" dedi. Julia'nın öğretmeni Caroline Pinkston, küçük kızı "tanıdığım en kibar, en iyi kalpli çocuk" olarak nitelendirdi.

OKULU, DİĞER ÇOCUKLAR İÇİN PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK HİZMETİ VERECEĞİNİ DUYURDU

Harlem Ortaokulu, Julia Chavez'in ölümünün ardından öğrencilere psikolojik danışmanlık hizmeti verileceğini duyurdu. Okul müdürü John Bush, öğrencilere ve velilere yazdığı bir mektupta şunları yazdı: “Bu ölümle, hatta belki bir aile üyesinin veya arkadaşının ölümüyle mücadele eden tüm öğrencileri bizimle konuşmaya teşvik etmek istiyorum.” Küçük çocuğun ani ölümü, herkeste büyük bir travma yarattı.

13 yaşındaki kız, baş ağrısıyla hastaneye kaldırıldı saatler sonra lösemiden öldü! ile ilgili etiketler lösemi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.