13 nisan haftasına ciddi bir başlangıç yaptık! Geleceğinizle ilgili yeni kararlar almanın tam zamanı!

13 Nisan haftasında çok ciddi ve iş odaklı bir ruh haliniz olabilir. Maddi konuların gündemde olabileceği bu zaman diliminde aşırı karamsarlığa dikkat ediniz. SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman, 13-19 Nisan haftası burç yorumunda Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını nelerin beklediğini anlattı...

13 Nisan Pazartesi gününe ciddi bir başlangıç yapabilir ve geleceğinizle ilgili yeni kararlar alabiliriz. Bu hafta içerisinde çok ciddi ve iş odaklı bir ruh haliniz olabilir. Bu ciddiyet beraberinde maddi konuları gündeme getirebilir. Aşırı karamsarlığa dikkat ediniz.

Bu hafta geleceğinizi ve ailenizi daha fazla düşünebiliriz. Bu düşünceler, güvenliğiniz için yeni bir fikrin uygulamaya geçmesine yardımcı olabilir.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

13 nisan haftasına ciddi bir başlangıç yaptık! Geleceğinizle ilgili yeni kararlar almanın tam zamanı! ile ilgili etiketler SuperHaber Mine Ayman YouTube 13 Nisan 14 Nisan 15 Nisan 17 Nisan 18 Nisan 19 Nisan balık Güvenlik 16 nisan burçlar burç yorumları burçin toktamış oğlak boğa ikizler koç aslan kova akrep terazi gelecek ciddiyet yeni kararlar iş odaklı ruh hali
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.