13. kulübü oldu... Batuhan Karadeniz, Iğdırspor'a transfer oldu

Beşiktaş altyapısında gösterdiği performansla yıllarca Beşiktaş taraftarı ve Türk futbolseverleri heyecanlandıran, ancak profesyonel hayata geçmesiyle birlikte yarattığı hayal kırıklığıyla birtakım hatıraların tatlı anısı olarak anılan Batuhan Karadeniz'in son durağı Iğdırspor oldu...

Beşiktaş altyapısında attığı goller ile henüz A takıma yükselmeden adı duyulan ve 16 yaşındayken Beşiktaş'ta şans bulmaya başlayan gezgin golcü Batuhan Karadeniz'in son adresi TFF 3. Lig ekiplerinden Iğdırspor oldu.

Yıllarca Beşiktaş taraftarının büyük ümit beslediği ancak saha içi performansından ziyade saha dışındaki açıklamalarıyla şöhreti yakalayan 30 yaşındaki oyuncu, her geçen gün bir alt seviyeye inmek zorunda kaldı.

Kariyeri boyunca çıktığı 318 karşılaşmada 126 gole imza atan Batuhan KaradenizBeşiktaş, Eskişehirspor, Trabzonspor, Elazığspor, Sivasspor, St. Gallen, Şanlıurfaspor, Sakaryaspor, Adana Demirspor, Bandırmaspor, Tuzlaspor ve Hekimoğlu Trabzon'da forma giydi.

Geçtiğimiz sezonu Hekimoğlu Trabzon'da tamamlayan Batuhan Karadeniz'in transferi, Iğdırspor'un sosyal medya hesabından yayımlanan bir video ile duyuruldu.

 

13. kulübü oldu... Batuhan Karadeniz, Iğdırspor'a transfer oldu ile ilgili etiketler Beşiktaş Batuhan Karadeniz Iğdırspor tff 3 lig
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.