13-19 Mart Haftası burç yorumları...

Astrolog Hande Güç Onur yazdı

Merhaba sevgili okurlar, iyi haftalar...

Haftaya Ayın Akrep seyri ile başlıyoruz ve önemli açılar barındıran sert sayılabilecek bir haftaya giriş yapıyoruz. Mental olarak bireysel hayatlarımızda zorlayıcı olabilecek. Ay Akrep burcunda çok da huzurlu değildir. Haftanın bu ilk anında Ayın önemli etkileşimleri de olacak diğer gezegenlerle ve bu bizi biraz baskı altında, biraz abartılı duygusal durumlarda bırakabilecek özellikle karşıdan alacağımız etkilerde. İçsel dengeyi sağlayabilenler bunlardan kendini koruyabilecek. Duygusal tepkilerimizde abartıdan uzak kalmak önemli olacak. İletişimde doğru uslup anahtar yine her zamanki gibi. Kafamızı bulandırıcı, olanı olduğu gibi görmemizi engelleyici etkiler öyle baskın ki, bu etkiler altında kırıp dökmek, gökyüzü tesirlerine teslim olmak olacak biraz açıkcası. Farkındalıkla durum yönetimi yapmamız, sabırlı olmamız, irade geliştirmemiz gereken bir hafta.

 Mars Neptün karesi netleşerek devam ediyor. Defalarca yazdım,  bu sene o kadar taradı ki bu alanı Retro hareketi sebebiyle; bu etkiden cıkamadık. Sanki nefes alıp alıp tekrar suya dalmış gibi olduk. Ve etki bu hafta yine hakim, üstelik Güneş de dahil hatta Merkür de; o zaman yine kısaca hatırlatalım.

 

Öncelikle Balık, Başak, İkizler ve Yay Burçlarının son 10 gününde doğanlar ile, Ay, yükselen, Merkür, Venüs veya Mars'ı burada olanlar en yoğun etkiyi alacaklar. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem, bağısıklığınızı güçlü tutun. Alacağınız kararlarda aceleci olmayın. Kendinizi yönsüz, kaybolmuş hissedebilirsiniz. Etki geçici merak etmeyin.

 

Ateşli hastalıklar, ciğerlerinizle, sinir sisteminizle, ellerinizle ilgili gündemler, alerjiler, gıda, sıvı, gaz, ilaç vb.  her türlü zehirlenmeye karşı tedbirli davranın. Alkol alımına, narkoza, kimyasallara daha duyarlı olabilirsiniz bu günlerde. Enerjinizi yerlerde hissedebilirsiniz, yaşam enerjiniz çekilmiş hissi verebilir. Aldatılmaya, kandırılmaya hatta dolandırılmaya açıksınız.  Duyduğunuz, gördüğünüz herseyi iki kez sorgulayın. Atacağınız imzalara dikkat edin.

 

Yine sakarlıklara, dalgınlıklara, kazalara karşı dikkatli olun. Merkür de olaya dahil, beynin, algının, dikkatinizin sisli olduğu günler bunlar. Trafikte dikkatli olun. Önemli kararlarınızı, adımlarınızı, konuşmlarınızı öteleyin. Evlerinizde su baskınlarına karşı tedbirli olun. Kombi, doğaldaz, tesisat sorunları, boru patlaması vb. gibi gundemler getirebilir. Güneş de dahilken buna yangın tehlikelerini de ekleyelim. Evden çıkarken vanalarınızı kapatın, ocaklarınızı kontrol edin bu hafta.

 

Mars Neptün Karesi hava koşullarında da etkili olacak. Fırtına ve yağışlar olası, sel baskını, sulardan gelecek zararlar, deniz kazaları, deniz merkezli depremler, hatta yanardağ patlamaları da gözlemledim bu açıda, taşkınlar vb.ni yaratabilir. Petrol gibi akışkna kimyasallara dair haberler duyabiliriz, geçtiğimiz  günlerdeki kare açıda  boru hattı tahrip edilmişti örneğin.

 

Neptün depresif etkiler verebilecek bir sabit yıldızdan daha ılımlı olanına geçmiş olsa da hala depresif etkiler mevcut. Özellikle değişkenlerin son 10 günü doğumlular bu etki yine en yoğun sizde hissedilebilir yine Ay üzerinden etkiyi alanlar 20-29 derece değişken burçlarda Ayı olanlar enerjiyi sağaltmaya çalışın. İç dengenizi korumak için, meditasyon, yoga vb. den   yararlanabilir, sanatla ilgilenebilirsiniz. Ani tepkiler yok bu hafta unutmayın çünkü hiçbirsey göründügü gibi olmayabilir ve yanılabilirsiniz. 

 

Güneş  de Neptün ile kavuşum halinde ve Marsa kare atarken kimyasal dahil her türlü patlama, yangın riski de olasıdır. Öfke patlamaları da dahil olmak üzere... Ev,araç, iş yerlerimizde tedbirli olalım. Yangın söndürme tüpleriniz dolu olsun.

 

Yalan haberler, toplum önübdekilerle ilgili yalan beyanlar, suni gündemlerle mesgul edilebiliriz. Bu hafta olan biteni sakin izlemek lazım, etki geçen haftadan beri hakim zaten. Dediğim gibi görünen yanıltıcı olabilecek.

 

Plüton Oğlakta anaretik derecede  burç değiştimeye hazırlanıyor ve Venüs'e kare. İlişkilere ve finansal koşullarda oldukça  krizli gündemler yaratabilecek. İkili işikilerde, baskı, manipülasyon, despot tavırlara dikkat edilmesi gereken bir hafta. Sağlam olmayan yapıları koparıp atabilir. Aynı şekilde para piyasaları da manipülasyona çok açık olacak. Ekonomik koşullar haftaya damgasını vuran bir diğer alan olacak. Kısacası öncüler bu alanlarda sınanırlen kendilerini yoğun baskı altında hissedebilirler zor bir hafta.

 13-19 Mart Haftası burç yorumları...

Benim için bu hafta önemli diğer bir kavuşum Jüpiter, Vesta ve Chiron'un Alpheratz Sabitinde tam partil konuma gelmiş olması ve gökyüzündeki diğer konumlarla birlikteliğinin vurguladıkları. İlişkilerde ve ortaklıklarda güven arayışında olduğumuz bir enerji hakim. Kendimizi neye adadaığımız ve bunun bize yarar getirip getirmediğine olan odağımız çok yoğunlaşabilir. Ve bu Koç un o dürtüsel enerjisi ile ani kararlar, kopuşlar, özgürleşme isteği olarak etki edebilir bizlere. Bu noktada Satürn Balık geçişiyle sağlam yapılarda, ilişkilerde yeniden yapılandırıcı, onarıcı bir etki verirken, sadece yara vermiş durumları da koparmak suretiyle şifalandıracaktır. Şifa bazen yarayı yeniden açıp irini temizlemekten geçer, Plüton da bunu yapıyor olacak ... 

 

Bu etkileri yoğun olarak öncü burçlar;  Koç, Oğlak, Terazi ve Yengeçler alacak...

 

Merkür Uranüs sextili ise yine yaratıcı ve inovatif, marjinal, futuristik, marjinal fikirler yaratmamızı ve espri anlayışımızı destekliyor olacak.

 

Pazartesi günü öğlene doğru Ay Yay Burcuna gececek, daha rahat ve eğlenceli bir enerjide hissedebiliriz kendimizi. Ama hala Satürn baskısı bizi duyguları yaşama ve ifade anlamında kısıtlıyor olacak. Gece ise duygularımızı besleyici Jüpiter trinesi ile huzurlu hissedebileceğiz, derinleşebileceğiz.

 

Salı günü önemli görüşmeler için uygun gözükmüyor. Ötelemek anlamlı olabilir. Anlaşmazlık, anlaşılmazlık, iletişim krizlerine açık, dürtüsel bir enerji hakim. Kurban enerjisine girmemek dik durabilmek de anlamlı olacak. Dikkat edilmesi gereken bir gün açık alanlardan, kalabalıktan uzak kalmak yerinde olabilir. Ayrıca Kasım tutulması yine tetik alıyor Uranüs ile; ani beklenmedik gündemlere, doğa olaylarına, hava koşullarına, depremlere olasılık verebilecek.

 

Çarşamba akşam üstü ilişkiler adına daha rahatlatıcı etkiler hakim olurken, Ay oğlak geçişiyle duyguları daha ikinci plana attığımız  bir yapıda olacağız.

 

Perşembe günü yine abartılı tavırlardan uzak durmamız gereken bir gün. Fazla ve gereksiz para harcama, fazla yeme gibi etkiler verebilir. Venüs de anaretik derecede burç değişimine hazırlanırken Plüton karesi netleşecek. Bu kare 29 derecelerden alındığı için krizli çalışacaktır. Yine hafta başındaki etkiyi pekiştirir nitelikte daha sağlam bir yapı, daha uyumlu, konforlu, güvenli bir ilişki arayışı adına krizler ve beraberinde de ani gündemler yaratabilecektir. Ayakaların yere daha sağlam bastığı sonuçlar görmek isteyecek gözkyüzü ve bunu şekillendirecek. Tabi Perşembe gününün finansal anlamda da ilginç gelişmelere açık olduğunu söyleyebiliriz. Yatırımcıların dikkat etmesi gereken bir gün.

 

Cuma  gününün ilk saatleri itibariyle Venüs artık Boğa burcunda ve sevdiği bir alanda olacak. İlişkilerde konfor, güven, huzur arayışının hakim oldu bu enerji Satürn'den de destek alır görünümde, Juno ve hatta Kuzey Ay Düğümü ile de kavuşumda. Sağlam ilişkileri ve yatırımları destekleyici etki netleşecek. Kadersel eş karşılaşmaları veya var olan ilişkide ciddiyet, evlilik getirebilir. Kimlere getirir dersek; Boğa, Oğlak ve Başak burcu ilk 10 gününde doğanlar yoğun etkiyi alır.

 Boğa, Oğlak ve Başak burcu ilk 10 gününde doğanlar bu etkiyi yoğun alacaklar...

 Akşam saatlerinde Ay Kova geçişiyle duygulardan ayrıksı hissedebiliriz. Plüton kavuşum Venüs karesinden geçerek gelecek. Bir yandan da Güneş ve Merkür Plüto ile Sextil açıda. Otorite figürlerinden destek bulabiliriz. Sanatsal anlamda yaratıcılığımız destek görebilir. Fikirlerimizi daha yaratıcı ve etkili bir şekilde dile getirebiliriz. İletişimimiz güçlenebilir.

 

Perşembe ve Cuma günleri Güneş Merkür hatta Neptün Partil kavuşumu Mars ile de partil kare yaparken ilişkiler adına ciddi kriz getirici olabilir ülkeler arası gerilimler de söz konusu olabilir.

 

Cumartesi sabah saatleri yine oldukça dürtüsel etkiler hakim. Sakin kalmak güç olabilir. Hafta geneli gerçekten sert.

 

Pazar sabahı Merkür Koç Burcuna geçiyor. Daha hızlı algılağımız, daha agresif iletişim kurabileceğimiz, aceleci, sabırsız ama daha çocuksu, saf bakabieceğimiz bir  enerji getiriyor. Akşam üstü itibariyle Ay Balık burcuna geçiyor, nispeten de olumlu açılarda ve Satürn ile de kavuşumdan geçiyor. Mars Plüto ile 150 lik açıya ilerlerken haftasonu kazalara, patlamalara sebebiyet verebilir. Ve yine bireysel hayatlarımızda güç zehirlenmesinden uzak duralım.

 

Gelen hayırla gelsin, olan hayrınıza olsun;

Sevgilerimle...

 13-19 Mart Haftası burç yorumları... - Resim : 2

Haftanın tek tek burçlara getireceği etkilere bakacak olursak.

 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR  : Sevgili Koç Burçları; bu hafta kontrol edemediğiniz bir takım krizlerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle yakın çevreniz, komşu, kuzen, kardeş vb. ile olan ilişkilerinizde tartışmalardan kaçının. Yanlış anlaşılmalar, sebepsiz kırgınlıklar yaşamayın. Ufak bir münakaşa bile bir anda alev alabilir.Trafikte dalgınlıklara karşı dikkatli olun, araç yangın tüpünüz dolu olsun. Kariyer alanında da ilişkileriniz krizli gözüküyor. Baskı, mobing söz konusu olabilir. Koparıp atıcı etkiler var ani bir istifa getirebilir eğer bunun olmasını istemiyorsanız lütfen sakin kalın. Kısacası kariyerde değişim olabilir ve bu bir krizle gelebilir. Hafta sonu itibariyle maddi anlamda şanslı olacaksınız. Beklediğiniz ikramiye, maaş artışı, ödemeleri alabilirsiniz. İlişkilerinizi düzene sokabilirsiniz. Venüs 11 Nisana kadar maddi gelirler evinizi iyileştirecek. Merkür Koç geçişiyle, 3 Nisana kadar lafınızın, sözünüzün, fikrinizin daha ön planda olduğu genel anlamda iletişiminizin arttığı bir sürece giriyorsunuz.

 

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR : Sevgili Boğa  Burçları; bu hafta sosyal çevreniz ve yakın arkadaşlarınızla tartışmalardan uzak durun beklenmedik iletişim krizleri yaşayabilirsiniz üstelik bu bir yanlış anlaşılma sebebiyle olabilir. Finansal her türlü adımınızda da temkinli olmanız gereken bir hafta. Bu alanda kandırılma, aldatılma enerjisi de çalışıyor, özellikle yakın arkadaşlarınızla maddi alacak-verecek işlerine bulaşmayın.  Gizli ilişkiler, gizli düşmanlar alanından olumsuz etki alacaksınız manipülasyona dikkat. Gizli ilişkilerin kopması... Dış ticaretle ilgilenenler için kontrolsüz gelişmeler söz konusu olabilir. Hukuki süreçleri olanlar gizli bir el ile davalarınız manipüle edilebilir. Venüs 11 Nisan'a kadar 1 evinizi aydınlatırken, size sağlam bir ilişki, kader yolunda önemli adımlar bağlantılar getirebilir. Yakın arkadaşalarınızdan biriyle bir ilişki ya da ortaklık başlatabilirsiniz. Uzun ömürlü olacaktır. İstediğiniz bir finansal adım olarak yorumlayabiliriz. 3 Nisana kadar sürecek Merkür Koç geçişi sizin fikirlerinizi daha çok içinizde olagunlaştırdığınız bir süreç olacak gibi gözüküyor iletişimde daha konservatif bir yapıda olacaksınız.

 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Sevgili İkizler  Burçları; bu hafta hayatınıza dair önemli adımlar atmak, önemli kararlar vermek adına olumlu bir hafta değil. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Odaklanma güçlüğü, düşük yaşam enerjisi, depresif bir hal verebilir size. Gıda, sıvı, gaz, ilaç, alkol zehirlenmelerine, ateşli hastalıklara, kazalara dikkat. Gereksiz tartışmalara girmeyin irade çalıştırın. Yakın arkadaşlarınızla, derneklerle para alış-verişine dikkat yine ortak veya eş parası ile ilgili manipülatif gündemler oluşabilir. Ödemelerle ilgili mafyatik, tuhaf, karanlık aksamalar yaşanabilir. Yine yakın bir arkadaşınızla ilişkinizi kopartıcı bir etki verebilir. Haftasonu Venüs 11 Nisan'a kadar olan seyrine sizin 12. evinizde başlıcak. Bu sizi uzun sürecek gizli, gözlerden uzak yaşayacağınız bir ilişkiye çekebilir. Merkür Koç, 3 Nisan'a kadar sosyal çevrenizle olan iletişim trafiğinizi arttıracak gözüküyor.

 

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER : Sevgili  Yengeç Burçları; sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir hafta özellikle mental olarak zorlanabilirsiniz. Odaklanma güçlüğü, enerji düşüklüğü yaratabilir. Deniz kazalarına açıksınız. Akademik, hukuki, yurtdışı bağlantılı konu ve kavramlarda önemli kararlarınızı bu hafta vermeyin. Eş veya ortaktan gelebilecek manipülatif etkiler karıyer yaşantınıza olumsuz etki edebilir. Yine iş ortamında arkadaşlarınızla gerginlikler söz konusu olabilir ve bu ilişkinizi koparıcı bir etki oluşturabilir. Süregelen bir sürecin sonlanması olacaktır bu her koşulda ve sağlıksız bir yapıyı sonlandırıyor olacaktır. Sosyal çevrenizden ya da sosyal medyadan tanıdığınız biriyle kadersel bir birlikteliğe başlayabilirsiniz haftasonu itibariyle. Venüs 11 Nisan'a kadar sizin gruplar, dernekler, sosyal çevre ile olan ilişkinizi canlandırıyor olacak. Kariyer alanında fikirlerinizin, projelerinizin ve iletişiminizin artabileceğini de bize Merkür'ün Koç Burcu transiti gösteriyor olacak.

 

 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR : Sevgili Aslan Burçları; sizi zihnen yıpratıcı olabilecek bir hafta gerçi herkes nasibini alacak o da ayrı. Bu hafta ödemeler, krediler, eş veya ortağın parası, nafaka, miras vb. finansal konularda çok muallak, yanıltıcı, belirsiz enerjiler hakim. Gözünüzü adeta dört açmanız gerekli desek yalan olmaz. Ne istediğinizi çok da bilemediğiniz bir enerjin hakimken önemli adımları öteleyin. Yine sizler de sağlık alanından da etki alırken, yanıklara, boğulmaya, zehirlenme, alerji, ateşli hastalık, kaza, sakarlık, yaralanma gibi durumlara karşı lütfen dikkatli olmaya çalışın. Uzak akrabalarınız, uzaktaki arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde krizler, dış ticaret, yurtdışı bağlantılı işlerinizde aksamalar, iptaller yaşanabilir. Haftasonu itibariyile, kariyeriniz adına daha sağlam bir yaratım sürecine ilerleyeceksiniz. Evlilik gündemi de getirebilir. 11 Nisan'a kadar sürecek Venüs Boğa geçişi kariyer ve sosyal statü evinizde. Yine Merkür Koç 3 Nisan'a kadar sizlere deniz aşırı seyahatler, hukuki süreçler, yurtdışı bağlantılı konularla ilgili karar mekanizmalarında ivme katıyor olacak.

 

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR : Sevgili  Başak Burçları; kariyer alanında otorite figürleri ile gerginliklere açıksınız. Kendinizi yönsüz, enerjisiz hissedebilirsiniz ayrıca kariyeriniz ile ilgili konularda. Yeni adımlar için uygun değil. Algınız dağınık. Baskı ve manipülasyon görmeniz olası. Eş ve ortaklarla ilgili konularda ani, fevri kararlar almayın. Finansal anlamda dikkatli olmanız gerekli. Manipülasyona açıksınız. Bankacılık işlemlerinizde temkinli ilerleyin. Venüs 11 Nisan'a kadar 9. evinizde Boğa burcunda olacak. Uzak ülkelerden gelir elde etme imkanı, uzakta yaşayan bir partner gibi gündemler yaratabilir sizlere. Merkür'ün 3 Nisan' a kadar sürecek Koç seyri sizi okült alanda eğitimlere yönlendirebilir. İç sorgulamalarınızı, iç sesinizi arttırabilir ve bir takım açılımlara sebep olabilir iç dünyanızla ilgili.

 

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER : Sevgili Terazi Burçları; bu hafta uzakta yaşayan tanıdık, akraba, arkadaşla tartışmalardan uzak durun. Akademik çalışmalarınız, hukuki süreçlerinizde belirsizlik hakim olabilir. Seyahtlerinizde kazalara açıksınız. Evrak işlemlerinizde hatalar yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda manipülasyona açık bir enerji hakim dikkatli olun. Sağlıksız, irinleşmiş ilişkileri koparıcı bir etki var gökyüzünde. Venüs Boğa geçişi 8. evinizde gerçekleşirken, bir süredir gerekli gördüğünüz estetik kaygı içeren operasyonlar getirebilir sizlere. Bazı finansal kazanımlar da söz konusu olabilecektir. Merkür Koç transitini  ise 7. evden alacaksınız, eşinizle olan iletişiminiz, fikir paylaşımlarınız, ortaklık ilişkileriniz anlaşmalarınız hareketlenebilir.

 

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER : Sevgili Akrep  Burçları; ödemeler, krediler, faiz, vergi vb. finansal işlemlerinizde son derece dikkatli olmanız gereken bir hafta. Dalgınlık sebepli hatalar yaşanabilir. Kandırılma enerjisi de aktif bu alanda. İş arkadaşlarınızla olan ilişikilerinizde manipülasyon, baskı mobing yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanlarınıza özellikle kedilerinize dikkat edin.  Bazı sonlanmalar getirebilir. Kazalara, sakarlığa, ateşli hastalıklara, zehirtlenmelere karşı dikkatli olun. Operasyon gündeminiz olabilir. Venüs Boğanın  11 Nisan'a kadar olan seyri, ikili ilişkiler adına yeni bir inşaa süreci getirebilir. Yeni bir eş ya da var olan ilişkinin ciddi adımlara evrilmesi söz knusu olabilir keza bu yeni bir ortaklık alanı da açabilir. Merkür Koç'un 3 Nisan'a kadar seyri size iş alanında yeni projeler gelisitirme, yeni fikirler üretme fırsatı verebilecek iş arkadaşlarınızla, hizmet verenlerinizle olan iletişim trafiğinizi de arttırabilecek, yeni eğitim fırstsları verebilecektir.

 13-19 Mart Haftası burç yorumları... - Resim : 3

 

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR : Sevgili  Yay Burçları; bu hafta ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınızla iligili dürtüsel olabileceksiniz ve gerginliklere açıksınız. Bu alanda önemli kararlar almamalısınız. Yanılsamalara çok açıksınız ve olan biteni net görmeniz bu hafta oldukça güç. Enerji de bir yandan dürtüsel olunca pire için yorgan yaktırabilir. Yine çocuklarınız ve partnerinizle olan ilişkiniz de gerginliklere açık, manipülatif, despot, baskıcı tavırlar söz konusu olabilecek. Sağlıklı olmayan ilişkileri zedeler bu etki. Spekülatif para piyalarında yatırım yapanlar için ise olumsuz etkiler var zemin oynak zarar görme potansiyeli yüksek. Hayattan keyif alma anlamında da baskı hissedebilirsiniz bu hafta. Hafta sonu itibariyle Venüs'ün Boğa seyri, sizi sanatsal konularda destekleyebilir ve bunu bir iş alanına dönüştürtme fırsatı verebilir. Sağlam ilişkiler için güzel bir inşaa süreci olabileceği gibi bekarlar için yeni ve kadersel bir ilişki de getirebilir. Merkür Koç transiti de 3 Nisan'a kadar sürecek. Aile içi iletişim trafiğini arttıracak, çocuklarınızın eğitim hayatları gibi konularda ya da yine partnerle olan iletişiminizle ilgili sizlere gündemler getirebilecek.

 

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR : Sevgili  Oğlak Burçları; iş yerinizde gergin enerjilerin olduğu, otorite figürlerinden baskı yiyebileceğiniz bir hafta. Sağlık açısından da ateşli hastalıklara, zehirlenmelere, sakarlık, kaza kaynaklı yaralanmalara açıksınız.  Trafikte de dikkatli olmanız gerektiğini söylemeliyim. Aile bireylerinizle olan ilişkileriniz de bu hafta sınanabilir ve bir süredir sağlıksız bir hal almış süreçlerle ilgili sonlanmalar ya da ciddi dönüşümler yaşatabilir sizlere bu haftanın enerjisi. Hafta sonu itibariyle Venüs'ün Boğa burcuna geçişi aile ile olan ilişkilerinizde yeniden inşaa fırsatı getirebilecek. Ev alımı ya da ev ile ilgili maddi sorumlulukların artışı söz konusu olabilir. Merkür'ün koç seyri ise aktif bir zihin, yakın cevre, komşu, kuzen, kardeş gibi yakınlarla daha yoğun iletişim, eğitimde öne çıkan gündemler ve artan aile ziyaretleri getirebili 3 Nisan'a kadar.

 

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR : Sevgili  Kova Burçları; partneriniz, çocuklarınızla ilgili konularda ve spekülatif para piyasalarında atacağınız adımlarda dikkatli olmanız gereken bir hafta. Yanılgıya düşebilirsiniz ve gereksiz gerginlikler yaşabilirsiniz. Konu ve kavramları net algılamadan adım atmayın. Yine borsa vb. oyunlarda  da yanılmaya açıksınız. Zarar getirebilir bu etki. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde de baskı ve despotlukla karşılaşmanız mümkün. Kontrolünüz dışında gelişecek bazı olaylar söz konusu olabilir. Hafta sonu itibariyle daha yapılandırıcı, ilişkilerinizi sağlamlaştırcı etkiler olacak bu alanda bu nedenle hafta başında sakin kalmaya çalışmak anlamlı olabilir. Görüş de netleştikçe pek çok alanda enerji rahatlayacaktır. Venüs'ün 11 Nisan'a kadar olan Boğa geçişi ailenizle olan ilişkilerinizi harketlendirecek velhasıl. Merkür'ün 3 Nisan'a kadar olan Koç seyri ise, maddi alanda yeni anlaşmalar, projeler, ticari hayatta yoğunluk, eğitimler ve seyahatler gibi gündemler getirebilecektir.

 

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Sevgili  Balık Burçları; burcunuza gecen Satürn ile ilk haftanız :) Yavaş yavaş kendini hissettirse de sizler süreçte zaten buna hazırlandınız. Sizlerde aileniz ile olan ilişkilerinizle sınanabilirsiniz bu hafta. Gergin bir o kadar da belirsiz gündemler oluşabilir. Otorite figürleri ile burun buruna gelebileceğiniz etkiler var. Sakin kalmaya çalışmalısınız. Sizde de yoğun yönsüzlük, enerjisizlik hakim. Hayatınıza dair önemli kararlar almamalısınız bu hafta. Evinizde yangın, tesisat sorunları, su baskınları gibi konularda bu hafta tedbirli olmanız gerekiyor. Anne sağlığı ile ilgili gündemler oluşabilir. Maddi olarak gelir gider dengenize dikkat etmeniz gereken bir hafta. Emin olmadığınız yatırımlardan uzak durun. Yakın arkadaşlarla para alışverişine dikkat edin. Hafta sonuna doğru, Venüs'ün Boğa burcuna geçişi ve Satürn sextili ile bu alanda daha güvenilir etkiler alacaksınız, temeli daha sağlam, daha stabil kazanımlar, maddi konularda sorumlulukların artması söz konusu olabilir. Merkür'ün 3 Nisan'a kadar olan Koç Burcundaki transiti fikirlerinizi daha iyi ifade edebildiğiniz, finansal alanda yeni projelere odaklanabileceğiniz bir süreci gösteriyor olacak.

 

 

Diğer Yazıları