12 yaşındaki Miraç Dişli'den kötü haber

Gelen son dakika bilgisine göre, Elazığ'da meydana gelen 6,8'lik depremin ardından yıkılan bir binanın altında mahsur kalan Dişli ailesi, arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı. Çelik ailesinin fertlerini kurtarma çalışmaları ise devam ediyor.

Elazığ Sivrice merkezli deprem nedeniyle 21 vatandaşımız yaşamını yitirirken depremden 11 saat sonra iki mucize yaşandı.

Mustafapaşa Mahallesi'nde dört katlı bir apartmanın enkazında kalan Cengiz Çelik ile telefonla irtibata geçildi. Enkazda Çelik'in eşi ve iki oğlunun da bulunduğu öğrenildi.

Arama-kurtarma ekipleri, Cengiz Çelik'in tarifiyle enkazdan ilk olarak Gülsüm Çelik'i çıkardı. Cengiz Çelik de yaklaşık 14 saat sonra kurtarıldı. İki oğlu için çalışmalar sürüyor.

12 yaşındaki Miraç Dişli'den kötü haber

DİŞLİ AİLESİ ENKAZDAN ÇIKARILDI

Elazığ Maden'e bağlı Gezin beldesindeki bir enkazda ise üç kişilik Dişli Ailesi ile de iletişim kuruldu.

Saat 08.10 sularında baba Meriç Dişli'ye ulaşan ekipler enkazdan sağ olarak çıkardı. Yaklaşık 1 saat sonra sonra ise ekipler bu kez de 6 aylık hamile olduğu öğrenilen anne Pınar Dişli  ve çocuğu Miraç Dişli'yi de enkazdan çıkardı.

MİRAÇ VEFAT ETTİ

12 yaşındaki Miraç, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

13 SAAT SONRA KURTARILDI

Öte yandan, Elazığ merkez Mustafa Paşa Mahallesi'nde enkaz altından 13 saat sonra bir kişi sağ çıkarıldı.

12 yaşındaki Miraç Dişli'den kötü haber ile ilgili etiketler Elazığ AFAD deprem Enkaz
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.