12 yaşındaki çocuk yüzme havuzunda boğuldu

Gaziantep'te 12 yaşındaki bir çocuk, yakınları ile birlikte gittiği özel yüzme havuzunda çırpınmaya başladı. İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan çocuk hayatını kaybetti.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Güneykent Mahallesi'nde bulunan özel bir yüzme havuzuna yakınları ile gelen yabancı uyruklu 12 yaşındaki Muhammed Nur Şabu bir anda çırpınmaya başladı. Bir süre çırpınan çocuğu fark eden çevredeki vatandaşlar ve yakınları çocuğa müdahale ederek sudan çıkardı.

12 yaşındaki çocuk yüzme havuzunda boğuldu

Sudan çıkarılan ve durumu ağır olan küçük çocuk, araçla özel bir tıp merkezine kaldırıldı. Durumu daha da ağırlaşan küçük çocuk, daha sonra kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden küçük çocuğun cansız bedeni, hastanedeki işlemlerinin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenazenin adli tıpta yapılacak otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

12 yaşındaki çocuk yüzme havuzunda boğuldu ile ilgili etiketler Gaziantep yüzme havuzu Muhammed Nur Şabu boğulma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.