12 Temmuz 2019 güncel altın fiyatları!

12 Temmuz 2019 güncel altın fiyatları! Son dönemde döviz kurlarında ve altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar oldukça fazla. Yatırım olması adına altın almak isteyenler veya altınlarını bozdurmak isteyenler de internette güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 12 Temmuz 2019 tarihindeki güncel altın fiyatlarını sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Son dakika altın ne kadar? Detaylar haberimizde...

12 Temmuz 2019 güncel altın fiyatları! İnternette en çok araştırılan konular arasında altın fiyatları yer alıyor. Çeyrek, tam, yarım altın fiyatları ve güncel kur vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. İşte 12 Temmuz 2019 son dakika altın fiyatları ve detaylar...

12 TEMMUZ 2019 ALTIN FİYATLARI!

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

12 Temmuz 2019 Cuma günü çeyrek altın 411 TL’den alınıp 421 TL’den satılıyor. Aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise 1.405 dolar seviyelerinde bulunuyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Gram ve çeyrek altının ardından en çok tercih edilen ürünlerden olan ve yatırımcıların tercihleri arasında yer alan cumhuriyet altını ise bugün 1.706 TL’den alınıp 1.732 TL’den satılıyor.

Öte yandan dönem dönem döviz kurları ile paralel olarak değişim yaşayan altın düğün mevsiminin başlamış olması nedeniyle talep görmeye devam ediyor.

12 Temmuz 2019 güncel altın fiyatları! ile ilgili etiketler altın 12 Temmuz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.