12 Haziran Zuhal Topal'la Sofrada sezon finali izle! Zuhal Topal'la Sofrada haftanın Birincisi Kim? Roza Hudayarova kaç puan aldı? Zuhal Topal kaç puan verdi?

12 Haziran Zuhal Topal'la Sofrada Haftanın birincisi kim? FOX TV ekranlarında yayınlanan fenomen yarışma programı Zuhal Topal'la sofrada haftanın birincisi belli oluyor. Sezon finali yapacak programda son yarışmacı Roza Hudayarova oldu. Zuhal Topal, sezon finali yapacak ve bir süre yayınlanmayacak programın son bölümünde kaç puan verdi? İşte Zuhal Topal'la Sofrada sezon finali izlemek ve Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim kazandı detayları haberimizde...

12 Haziran Zuhal Topal'la Sofrada Haftanın Birincisi kim oldu soruları programı sıkı bir şekilde takip edenler tarafından araştırılıyor. 12 Haziran Cuma günü sezon finali yapacak ve bir süre ekrana veda edecek olan Zuhal Topal'la Sofrada sezonun son yarışmacısı ise Roza Hudayarova oldu. Roza Hudayarova hazırladığı menü ile puan toplamaya çalışacak. Peki Zuhal Topal, Roza'ya kaç puan verecek? FOX TV'de başlayacak Zuhal Topal'la sofrada haftanın kazananı de haberimizde olacak. İşte Zuhal Topal'la Sofrada 12 Haziran haftanın birincisi kim oldu ve Zuhal Topal'la Sofrada sezon finali canlı izleme linki haberimizde...

12 HAZİRAN ZUHAL TOPAL'LA SEZON FİNALİ CANLI İZLE!


ZUHAL TOPAL'LA HAFTANIN BİRİNCİSİ KAZANANI KİM OLDU?

12 Haziran Cuma günü Zuhal Topal'la Sofrada haftanın kazanını 15 bin TL'nin sahibi GÜLŞAH OLDU. Haftanın kaybedeni Vahide oldu. Haftanın 4.cüsü Zübeyde Durmuş oldu.

12 Haziran Zuhal Topal'la Sofrada sezon finali izle! Zuhal Topal'la Sofrada haftanın Birincisi Kim? Roza Hudayarova kaç puan aldı? Zuhal Topal kaç puan verdi?

ZUHAL TOPAL ROZA HUDAYRAOVA'YA KAÇ PUAN VERDİ?

8-12 HAZİRAN BU HAFTA YARIŞAN İSİMLER KİM?

8 Haziran Pazartesi yarışan Vahide Cavındır, 23 puan aldı.

9 Haziran Salı günü Gökçe Başayan yarıştı ve 31 puan aldı.

10 Haziran Çarşamba günü yarışan yarışmacı Gülşah Harmankaya ise 39 puan alarak yarışmayı önde götürüyor.

11 Haziran Perşembe günü Zübeyde Durmuş 26 puan aldı.

12 Haziran Cuma günü yarışan Roza Budayarova’nın puanı henüz belli olmadı.

Roza Hudayarova kimdir?


FOX ekranlarında yayınlandığı bölümlerle nefes kesen bir heyecana ve tartışmaya sahne olan Zuhal Topal'l Sofrada'da yarışacak RozaHanım'ın hayatı da merak konusu oldu. Hakkındaki bilgiler araştırılıyor. Roza Hanım 26 yaşında.3 yıllık evli. 1 çocuk sahibi. Eli lezzetli. Hamur işini seviyor. Türkmen gelini. Fatma Hanım ise sesi az ama yemeklere hakim. 15 bini götürmeye geldi.

 

12 Haziran Zuhal Topal'la Sofrada sezon finali izle! Zuhal Topal'la Sofrada haftanın Birincisi Kim? Roza Hudayarova kaç puan aldı? Zuhal Topal kaç puan verdi? ile ilgili etiketler Zuhal Topal Zuhal Topal'la Sofrada zuhal topalla sofrada canlı izle 12 haziran zuhal topal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.