12-18 Aralık haftası burç yorumları

Astrolog Hande Güç Onur yazdı...

Keyifli, sağlıklı, huzurlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle yine haftalık analizimizle karşınızdayım. Önemli bir Dolunayı geride bıraktık ve bu hafta da etkisi altında ilerliyor olacağız.  Gökyüzü bizden artık daha ciddi kararlar, etik adımlar, olgun tavırlar, sorumluluk bekliyor olacak. Gelin hep beraber, haftanın gökyüzü kombinasyonlarını detaylandıralım.

Ay Aslan geçişiyle başlıcaz daha enerjik, daha eğlenceli duygular üretebileceğiz ilk birkaç gün. Mars hala Güneş'e karşıt, Neptün'e kare Satürn'e trine, Chiron'a ise sekstil açıda olacak. Venüs Jüpiter karesi ise hala aktif. Güneş Satürn sextili ve Neptün Karesi de hala aktif. Merkür ve Venüs henüz Oğlak Burcuna  geçmiş durumda ve kavuşum halindeki seyirlerine devam ediyorlar; Chiron  ile kare, Vesta ile sextil açıdalar.

Hafta ortası itibariyle Merkür ve Venüs sırayla Uranüs'e trineye doğru ilerlerken, Güneş Jüpiterle kareye doğru gidiyor olacak ve etkileri hissedilir olacak. Yine haftasonu ise Mars Plüto 135 liği ile Mars Merkür 150 liliği etkisini alıyor olacağız. Gelelim bunların hayatlarımızda neler ifade ediyor olacaklarına...

 12-18 Aralık haftası burç yorumları

Hafta başında hala Dolunayın etkisi devam ediyor dediğim gibi. Öncelikle Dolunay yazımı okumadıysanız lütfen alttaki linkten okuyarak baslayın bu haftaya.  Hayallerimizi büyüten,  gözümüzü büyüleyen, yönümüzü belirsizleştiren, bize dağılmışlık hissi veren etkiler hala hakim. Alt bantta değişim ve dönüşümlere sebep olacak olaylar da hala çalışır vaziyette. Ve gökyüzü Merkür ve Venüs'ün de sırayla Oğlak Burcuna geçişiyle bizden olgun, etik ve ciddi tavırlar bekliyor artık özellikle ikili ilişkiler adına. Etik, ahlaklı, sabırla, disiplinle üzerinde durduğumuz, adanmışlık gösterdiğimiz, sebat ettiiğimiz konu, kavram ve adımlarda bizi destekleyecek kombinasyonlar hakim. Ama günü birlik, sağlam zemine oturmamış kaygan yapıların da ömrünün  dolduğunu gösteriyor. Doğru yolda ilerlemiş ve engellere  takılmışsanız geçmişte, bunların şifalanabilmesi ise olası. Emeklerin sonuçlarının toplanacağı zamanlar diyebiliriz. İyisiyle, kötüsüyle ektiğini biçme zamanı diyor Karmanın Lordu Satürn yine.

 

Mars Neptün karesinin gerek fiziksel, gerek psikolojik etkileri bu hafta biraz bizi rahat bırakıyor olsa da hala hissedilir vaziyette. Zehirlenmelere dikkat etmeye devam. Sakarlığa, kazalara karşı temkine devam. Jüpiter Venüs karesi ise haftanın ilk yarısı ilişkilerde abartılı hallere, gıda diyetimize, aşırı para harcamaya, finansal adımlarımıza dikkat etmemiz konusundaki uyarısını devam ettiriyor.

Güneş hala Mars ile karşıtken otorite figürleriyle karşı karşıya gelmemiz çok olası. Fikir münakaşaları, kişilik çatışmaları yaşatabilecek bir enerji hakim. Dürtüsel olmamaya dikkat etmekte fayda var. İlişkilerde ve iletişimde empatisizlik kopmalara sebep verebilecek. Hafta genelinde iletişimde uslup çok önemli diyebiliriz. Yine dalgınlığa bağlı kazalara karşı da dikkatli olmalıyız özellikle trafikte temkinli olalım.

 12-18 Aralık haftası burç yorumları - Resim : 2

Hafta ortası itibariyle değişen koşullara uygun tavır oluşturmamız bizi tartışmalardan, kırıcı diyaloglardan koruyacaktır. Aksi takdirde ilişkiler adına yara almaya açığız. Özellikle öncü  gruplar bu konuda dikkatli olmalılar. Başta Oğlaklar olmak üzere, Yengeç, Terazi ve Koç Burçları uslubumuza dikkat diyelim...Bu enerjyi doğru kullanabilirsek, yeni ilişkiler, imkanlar,  üretken ve yaratıcı, fark yaratan fikirler oluşturmamız da mümkün. Plan proje üretelim ama adım atma gerçekleştirme kısmını henüz öteleyelim mümkünse malum Mars Retro ve Merkür ve Mars uyumsuz bir açıya ilerliyor. Bu uyumsuzluk bizi iletişim kazalarına da yöneltebilir temkinli olalım haftasonu itibariyle. Yine öncü burçlar (Koç, Terazi, Oğlak, Yengeç ) ve değişkenler (İkizler, Yay, Başak ve Balık) bu etkiyi daha yoğun hissedebilirler. Fikirlerimiz ve yaptıklarımız örtüşmeyebilir. Dürtüsel etkiler hakim. Ne kendimiz üzülelim ne karşı tarafı üzelim. hep dediğim gibi irade çalıştırmaya çaba sarefedelim.

 

Değişken burçlar (Başak, Balık, Yay, İkizler)  haftasonu kazlara karşı da temkinli olun. Yanık, fiziksel yaralanma vb. Yine öfkenizi bastırmakta zorlanabilirsiniz bu konuda da irade çalıştırmaya çaba gösterin. Empati geliştirmeye, şifa olmaya odaklanın.

Gelelim gökyüzünün tek tek burçlara olan etkisine ...

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR  : Sevgili Koç Burçları, haftaya enerjik başlayabilirsiniz. Aşk hayatınız, çocuklarınız, spekülatif para piyasalarına dair kazanımlarınız olumlu etki alabilir pazartesi günü. Eğitim aldığınız otorite figürleri, iş yaptığınız yurtdışı bağlantılı  ilişkilerinizde uyanık olmalısınız bu hafta. Ne istediğinize dair de net olamayabilirsiniz. Kontrollü ilerleyin, bazı aksamalar yaşayabilirsiniz bu alanda. İş yaptığınız kişilerle, kariyer ortamlarınızda huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Yine iş konusunda fazla para harcamaya, örneğin gereksiz yatırımlar yapmaya meyilli olabilirsiniz. Sorumluluklarınızın arttığı bir döneme girdiniz önümüzdeki günlerde kariyer hayatınız giderek ön plana çıkıyor olacak. Yalnız bu hafta ikinci yarısı  özellikle kariyer alanında güç zehirlenmesine sokmayın kendinizi. Egodan uzak durun  sonuçlarından zarar görebilir bazı önemli ilişkilerinizi yıpratabilirsiniz. Yönetici  gezegeniniz retroda ve 12. evden Neptün karesi uzak da olsa devam ederken bir süredir sizleri psikolojik anlamda da zorladı. Uyku düzeniniz de etki almış olabilir. Kendinizi rahatlatacak meditatif eylemler, sanatsal çalışmalar edinin. Sağlığınıza dikkat edin sevgili Koçlar.

 12-18 Aralık haftası burç yorumları - Resim : 3

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR : Sevgili Boğa Burçları, ödemeler, krediler, miras, nafaka vb. konularda gözünüz açık olsun hatasız ilerlemek adına iki kez kontrol edin. Gelir gider dengenize dikkat edin haftanın ikinci yarısı itibariyle özellikle fazla harcamalara karşı kontrollü olun. Yurtdısında eğitim, uluslarası ticaret veya bir yurtdışı seyahati ya da iş imkanına dair süpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz hafta ortası itibariyle. Hafta sonu itibariyle de iletişim kazalarına, karşı tarafı dinlemeksizin tek taraflı dayatmaya yönelik diyaloglara, empatisiz, despot, takıntılı tavırlara karşı kontrollü olun. Kazalara karşı da tedbiri elden bırakmayın. Yakın arkadaşlarınızın abartılı tavrıları sizi biraz sıkabilir. Belki kendi alanınızda kalmayı tercih edebilirsiniz bu nedenle. Sağlığınıza dikkat edin; gereksiz öfke, fikir çatışmaları size zarar verecektir kaçının. Finansal adımlarınıza haftasonu dikkat edin. Kontrol edemediğiniz bazı kırgınlıklar yaşayabilirsiniz ilişkilerinizde sevgili Boğalar

 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Sevgili İkizler Burçları. Mars hala  1. evinizde gerilerken sağlığınıza dikkat etmeye devam. Kazalara, sakarlığa, dalgınlığa dikkat. Güneş Mars karşıtı hala etkin ve önemli bir evden alıyorsunuz. Her türlü ikili ilişkilerinizde, eş olsun, ortak olsun bir anda alevlenebilecek kavgalara açıksınız. Dürtü kontrolü gereken günler diyebiliriz. Fikir çatışmaları, kişilik catışmaları çok olası... İrade geliştirelim yönümüzü doğru görmeye çalışalım. Ani adımlardan kaçınalım. 10 kez düşünüp bir kez adım atılacak zamanlar sizler için. Hem psikoloik hem fiziksel anlamda hastalıklara karşı hassassınız bu hafta.  Hafta ortası itibariyle ödeme, miras, prim gibi konularda ummadığınız sevindirici haberler alabilirsiniz. Güneş Jüpiter karesi etkinleşirken özellikle ortaklarınız, kariyer alnında muhattap olduklarınızla iletişiminize lütfen çok dikkat edin. etki sert. Haftasonu ise kazalara, yaralanmalara, yangın ihtimaline karşı cok temkinli olun. Bazılarınıza bir operasyon gündemi de getirebilir. Fikirsel anlamda kendinizi çok yönsüz, dağılmış hissedebilirsiniz. Psikolojinizi yorucu etkiler var ama bunlar geçici etkiler unutmayın keyif aldığınız şeylerle uğrasın, keyif veren arkadaşlarınızla görüşün. Programınızı bu etkiyi göz önüne alarak yapın sevgili İkizler Burçları...

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER : Sevgili Yengeç Burçlari, sağlık evinizin etkiler aldığı bir haftadasınız. Siz de kazalara, zehirlenmelere, ateşli enfeksiyon hastalıklarına karşı dikkatli olun. Olmanız gereken tedavileriniz varsa lütfen ötelemeyin. Gökyüzü sizden bu konuda disiplin bekliyor. Kendinizi, sağlığınızı önemseyin.  İş alanında da yanılsamalara, aşırı iyimserliğe, görememeye açık bir hafta bu alanda attığınız imzaları, yaptığınız anlaşmaları, sözleşmeleri tekrar tekrar kontrol edin sorgulayın. İkili ilişkilerinizde, abartılı ilgi isteği, şımarık beklentiler gibi durumlar yaşanabilir. Eş için fazla para harcama, ortaklıkla iligili gereksiz yatırımlar gündem olabilir. Bu alanlarda harcayacağınız parayı önce bir sorgulayın bu hafta. Bekar bir yükselen Yengeç iseniz bu hafta sosyal çevrenizden biriyle ani bir yakınlaşma yaşanabilir haftanın ikinci yarısı bu etki mevcut. Tabi bu yeni bir ortaklık fikri de olabilir ya da süpriz bir kazanç da. Hafta ortası itibariyle, çalışma ortamınızda otorite figürleri ile tartışmamaya özen gösterin. Hafta sonu itibariyle ise maalesef yine eş-ortak ile iletişime dikkat sert etkiler alıyorsunuz, dürtüsel olabileceksiniz. Öfke kontrolü yapmanız gereken koşullar oluşabilir.

 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR : Sevgili Aslan burçlari, haftaya enerjik ve keyifli baslayacaksınız. Bu hafta aşk hayatınızda ve spekülatif para piyasalarında sayet dahiliniz var ise dikkatli olmalısınız. Yanılsamalara açıksınız görüş alanınız net değil. Aşırı iyimser bir algı sizi hataya sürükleyebilir.  Yine partnerinizle  veya çocuklarınızla kişilik çatışmalarına girmemeye çalışın. İş arkadaşlarınızla, kariyer alanınızda ilişkilere dikkat sıkıntı yaşayabilirsiniz hazır olun. Ortaklarınızla, eşinizle birlikte hareket etmeye empati geliştirmeye odaklı olun gerekirse sorumluluk alın. Bu hafta bu alanda sorumluluğundan kaçtığınız konularda başınız agrıyabilecek. İş yaşamınızla ilgili süpriz gelişmeler de söz konusu, iş değişimi gündemi dahi oluşabilir. Haftasonu hizmet aldığınız, hizmet  verdiğiniz  kişilerle iletişim kazalarına açıksınız. Anlayış göstermeniz gereken koşullar oluşabilir. Ev ve iş ortamınızda kazalara açık bir görünüm de var dikkatli  olalım.

12-18 Aralık haftası burç yorumları - Resim : 4 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR : Sevgili Başak Burçları, ailenizle, yuvanızla, evinizle ilgili konuları fazlaca sorgulamanız gereken etkiler altındasınız. Yönsüz hissedebilirsiniz bu alanda. Olan biteni net göremeyebilirsiniz. Ani kararlar, kişilik çatışmaları, dürtüsel hareketlerden lütfen kaçının. Aklı selim davranmanız, sabır geliştirmeniz gerekli bu hafta bu alanda. Partneriniz ve çocuklarınızla olan ilişkilere de dikkat. Hafta ortası itibariyle spekülatif para piyasalarında beklenmedik bir kazanç, yurt dışından gelen biriyle bir ilişkiye başlamak, yurtdışında bir eğitime onay almak, bir hobinizi işe dönüştürmek gibi hoş etkiler altında olacaksınız. Haftasonu kariyer alanında güç çatışmalarına, iletişim kazalarına dikkat...

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER : Sevgili Terazi Burçları, bu hafta kardeşlerinizle, yakın çevrenizle, eğitmenlerinizle olan ilişkilerinizde kişilik çatışmalarından kaçının. Trafikte ekstra dikkatli olun. Uzun yolda araç kullanacak olanlar özellikle. Uzak yerlere seyahat planlarınızda bir takım değişiklikler, belirsizlikler de gündem yaratabilir. Hafta başında aile bireylerinizle ilişkilerinizde karşılıklı yaralanmayacağınız bir uslup benimseyin. Çünkü hafta ortası itibariyle aileniz, yuvanızla ilgili ani gündemlere açıksınız. Bu bir miras gündemi olabileceği gibi ev almak içi kredi çekimi de olabilir. Hafta sonu itibariyle yurt dışına dair konu ve kavramlarda olumsuz etkiler alırken bu alanda adımlarınızı ötelemekte fayda var. Kazalara açık etki devam ediyor dikkatli olalım sevgili Teraziler ...

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER : Sevgili Akrep Burçları, bu hafta gelir gider dengenize, para alışverişinde olduğunuz kişilerle kişilik çatışmlarına dikkat edin. Özellikle 2. eviniz maddi kaynaklar, özdeğer, üretim gibi alanları kapsayan eviniz yanıltıcı etkiler altında olacak. Göürşünüz net olamayacak. Olan biteni fazla iyimser bir gözle degerlendirip hatalı kararlar alabilirsniz. Finansal adımlarınızda ekstra dikkatli olun kısacası. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan uslubunuzda da karşılıklı kırıcı olabileceğiniz etkiler var hafta başında. Ailenize karşı sorumluluklarınızı ihmal etmeddikçe sistemin de desteğini görüyorsunuz bir anlamda. Hafta ortası itibariyle yeni bir eğitim, yeni bir anlaşma veya mini bir seyahat gündeminiz olabilir ama işin maddi kısmını sorgulayın daha uygun seçenekler olabilir. Yine partner veya çocuklarınızla ilişkilerinizde abartılı haller başınızı ağrıtabilecek. Haftanın ikinci yarısı spekülatif para piyasaları sizin için daha riskli. Haftasonu ise fiziksel olarak kazalara, yanıklara, yaralanmalara, mental olarak da fikir uyuşmazlıklarına, depresif koşullara, iletişim kazalarına açıksınız. Geçici etkiler sağaltıcı, rahatlatıcı aktiviteler programlayın sevgili Akrepler...

 

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR : Sevgili Yay Burçları, sizler de bu hafta ikili ilişkilerinizde kişilik çatışmalarına çok açıksınız. İrade geliştirmeye, dürtülerinize hakim olmaya çalışmalısınız. Hayata dair yön bulamama, hedef belirleyememe, kendinize dair kararlar alırken zorlanma yaşayabilir, ne istediğiniz konusunda belirsizlikler hissedebilirsiniz. Bir yandan da olan biteni aşırı iyimser görüp abartılı istekler içine de girebilirsiniz. Denge kurmanız zorlaşabilir. Maddi konularda dikkatli olmanız gereken bir hafta; aşırı harcama yapmaya meyilli olabilirsiniz. Ama haftanın ikinci yarısı itibariyle gelir kaynaklarınızla ilgili süpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir gelir kapısı, yeni bir üretim alanı gündeminizde olabilir. Haftasonu yine eş ve ortaklıklar evinden gergin etkiler alırken tartışmalardan uzak durmalısınız iletişim kazalarına açıksınız. Bu alanda önemli kararlarınzı öteleyin lütfen sevgili Yay Burçları...

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR : Sevgili Oğlak Burçları, hafta başında aileniz ve yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde, iletişiminizde, uslubunuzda dikkatli olun yaralanmaya açık etkidesiniz. İş ve ev ortamını paylaştığınız kişiler,  hizmet alıp verdiklerinizle kişilik çatışmalarına girmeyin. Bu hafta günlük rutinlerinizde aksamalar yaşayabilir, sağlığınızla ilgili dikkat etmeniz gereken durumlar yaşyabilirsiniz. İş konusunda yönsüzlük yaşadığınız bir dönemdesiniz etkinin geçmesini bekleyin adımlarınızı ona göre belirlersiniz. Özellikle yurtdışı bağlantılı iş adımlarınızda tedbirli olmanız gereken bir süreç. Hafta ortası itibariyle hayatınıza ilişkilerinize dair süpriz gelişmelere açıksınız. Haftasonu ise kazalara, yaralanmalara, zehirlenmelere, sakatlıklara, ateşli hastalıklara esktra dikkat lütfen. Bağışıklığınızı destekleyin.  İş arkadaşlarınızla tartışmalardan uzak durun. Öfke kontrollü ilerleyin.

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR : Sevgili Kova Burçları, bu hafta çocuklarınız veya partnerinizle karşı karşıya geleceğiniz, fikir çatışması yaşayabileceğiniz koşullar oluşabilir. Dürtüsel davranmamaya çalışın. Yine sosyal çevrenizde de dikkatli olun. İş arkadaşlarınızla olan iletişiminizde de... Empati geliştirmeniz gereken bir haftadasınız aksi takdirde yara açmanız da yara almanız da mümkün ilişkilerinizde. Yine finansal anlamda, spekülatif para piyasalarında görüş alanınız net olmayabilecek dikkatli olmanız gereken bir hafta. Haftanın ortası itibariyle  iş ile ilgili süpriz gelişmlere açıksınız. Ummadığınız anda ani gelişmeler yaşanabilir bir terfi, yeni bir proje, yeni bir kariyer imkanı yakalayabilirsiniz. Haftasonu sosyal çevreniz, yakın arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize dikkat. Dürtüsellikten uzak kalmaya çalışın iletişim kazalarına açıksınız. İsteklerinize yönelik adımlarınız ve fikirleriniz çelişebilir.  Başka şey planlarken kendinizi başka bir alanda bulabilirsiniz. Harekete geçmek için beklemekte fayda var. 

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Sevgili Balık Burçları, aile bireyleriniz ve iş yerinizdeki otorite figürleriyle kişilik çatışmalarından uzak durun. Zaten özellikle aile yuva gibi yakın çevreniz gibi kavramlarda kafanızın karışık olabileceği bir hafta. Mesela bir ev alacaksanız çok detaylı araştırmalısınız yanılgıya, hataya düşmemek için. Dalgınlık, zehirlenmeler,  enerjisizlik veriyor olabilir Neptün Güneş karesi sizlere. Özellikle son yarıda doğmuş olanlara.  Partner ve çocuklarınızla aranızdaki uslubta kırıcı olmamaya özen gösterin. Spekülatif para piyasaları sizin için oldukça riskli. Keyfi para harcamaya da açık enerjidesiniz uyarmış olayim. Hafta ortası itibariyle yeni ve süpriz bir ilişki veya yeni bir bebek gibi gündemleriniz olabilir. Hafta sonu kariyer ortamındaki ilişkilerinizde krizlere açık bir enerji var. Dürtüsel davranabilirsiniz. Yeni adımlar için de uygun değil sevgili Balık burçları...

 

Gelen hayırla gelsin, olan hayrınıza olsun. Sevgilerimle ...

Diğer Yazıları