11 yaşındaki oğlu Cansın'ın velayetini kaybetmişti! Oyuncu Burak Sergen'den ilk açıklama

Koronavirüse yakalanan ve 45 günün sonunda hastaneden taburcu olan oyuncu Burak Sergen, Işıl Sergen'den olan 11 yaşındaki oğlu Cansın Sergen'in velayetini kaybetti. Mahkeme kararının ardından Sergen konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Sadakatsiz dizisinde Haluk Güçlü karakterini canlandıran Burak Sergen, koronavirüse yakalanmış ve hastanede 45 gün tedavi görmüştü. Günler sonra sağlığına kavuşan Sergen, 3 Haziran'da nişanlısı Nihan Ünsal ile nikah masasına oturmuştu.

Nihan Ünsal

Zor günleri geride bırakan Sergen'e eski eşi Işıl Sergen 11 yaşındaki oğlu Cansın için velayet davası açtı. Mahkeme, Cansın'ın velayetinin anneye verilmesine karar verdi. Dava sonrası Burak Sergen, konuyla ilgili sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

Işıl Sergen


"ANLAYIŞ RİCA EDİYORUM!"

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ünlü oyuncu Sergen, "Ne kadar özel hayatım ile konuşulmaktan kaçınsam da maalesef bu tür şeylerde kaçamıyoruz...Kötü yorumlar, kötü başlık atılmış yanlış haberler...Yeterince zor bir dönemden geçmekteyiz biraz anlayış rica ediyorum....Bugün gereksiz gündem olan " Velayet" konusu hakkında bilgilendirme yapmak istedim. Aslında yüzde 50 bende yüzde 50 annesinde olan velayetin tamamını almak için dava açıldı ve mahkeme anneye verilmesine karar kıldı. Bu zaten çok beklenen bir haberdi. Yani ortada gündem yaratacak bir şey yok. Anne babası değişmedi oğlumuzun. Sadece mahkeme kararı budur. ve Türkiye'de baktığınızda velayetler hep annede olur, olması gereken de budur..." ifadelerini kullandı.

 Cansın Sergen

11 yaşındaki oğlu Cansın'ın velayetini kaybetmişti! Oyuncu Burak Sergen'den ilk açıklama ile ilgili etiketler dava mahkeme burak sergen CANSIN SERGEN Nihan Ünsal ışıl sergen velayet davası velayet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.