11 yaşındaki çocuk dereye düşüp denize sürüklendi!

Trabzon'un Araklı ilçesinde köprüden dereye düşerek denize sürüklenen 11 yaşındaki çocuk tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, ilçe merkezinden geçerek denize dökülen Karadere Deresi üzerindeki köprüden yaya olarak geçmekte olan Bilgehan Küçük (11) bilinmeyen bir nedenle korkulukları da aşarak dereye düştü.

11 yaşındaki çocuk dereye düşüp denize sürüklendi!
Çevredeki vatandaşların durumu görmesi üzerine İtfaiye, 112 ve polis ekiplerine haber verildi. Bazı vatandaşlar dereye girerek Bilgehan'ı kurtarmaya çalışırken, derenin akıntısı ile küçük çocuk denize sürüklendi. Balıkçılar motorları ile denize açılarak küçük çocuğu ararken, bir balıkçı teknesi tarafından denizde bulunarak sahile çıkartılan Bilgehan Küçük sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

11 yaşındaki çocuk dereye düşüp denize sürüklendi! - Resim : 2

Zihinsel engelli olduğu öğrenilen küçük çocuğun cenazesi ilçeye bağlı İyisu mahallesinde yarın son yolculuğuna uğurlanacak. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

11 yaşındaki çocuk dereye düşüp denize sürüklendi! - Resim : 3

(İHA)

11 yaşındaki çocuk dereye düşüp denize sürüklendi! ile ilgili etiketler Trabzon Araklı Köprüden düşen çocuk Dereye düşen çocuk Bilgehan Küçük
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.