11 katlı binada yangın paniği

Eyüpsultan, Alibeyköy'de 11 katlı apartmanın ikinci katında çıkan yangında üst katlarda oturanlar mahsur kaldı. Mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtardı. Görgü tanıklarının iddiasına göre binanın ikinci katında bulunan dairede, karı koca arasında çıkan tartışma sonucu kadının daireyi ateşe vermesiyle çıktığı ileri sürüldü.

Eyüpsultan'da Alibeyköy Mahallesi Karadeniz Caddesi Uğur Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın  henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

11 katlı binada yangın paniği

Yangının haber verilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.Apartmanda mahsur kalan ve dumandan etkilenen bazı vatandaşlar itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

11 katlı binada yangın paniği - Resim : 2

Görgü tanıklarının iddiasına göre binanın ikinci katında bulunan dairede, karı koca arasında çıkan tartışma çıktı. Tartışmanın ardından, kadının daireyi ateşe verdiği iddia edildi. Yangın, yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı. İtfaiye ekiplerinin kurtardığı bir çocuğun annesi ile buluşması kameralara yansıdı.

11 katlı binada yangın paniği - Resim : 3

Kısa sürede alevler bütün daireyi sardı. Daireden çıkan dumanlar üst katları da etkiledi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yanan daireye köpüklü su sıkarak müdahale etti.

11 katlı binada yangın paniği ile ilgili etiketler Yangın itfaiye Apartman facia mahsur kalanlar kurtardı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.