10'uncu kattan atladı, caddede yürüyen bir kişinin üzerine düştü!

Elazığ'da, bir iş merkezinin 10'uncu katında bulunan kafenin terasından kendisini boşluğa bırakan yabancı uyruklu kadın, caddede yürüyen V.G.'nin üzerine düştü. Kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, ağır yaralanan V.G. yaşam savaşı veriyor.

İnanılmaz olay, Elazığ'ın Gazi Caddesi'nde meydana geldi. Bir iş merkezinin 10'uncu katındaki kafenin terasında oturan yabancı uyruklu kadın, bir süre telefonla konuştuktan sonra kendisini boşluğa bıraktı.

İntihar girişiminde bulunan kadın, o sırada caddede yürüyen V.G.'nin üzerine düştü. Olayda her iki kişi de ağır yaralandı. Çevredekiler sağlık ve polis ekiplerine ihbarda bulundu.

10'uncu kattan atladı, caddede yürüyen bir kişinin üzerine düştü!

O sıradaa yoldan geçen biri ise kalp masajı yaparak kadını hayatta tutmaya çalıştı. Ağır yaralı kadın ve V.G., sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı.

10'uncu kattan atladı, caddede yürüyen bir kişinin üzerine düştü! - Resim : 2

Yabancı uyruklu kadın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Tedaviye alınan V.G.'nin ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

DHA

10'uncu kattan atladı, caddede yürüyen bir kişinin üzerine düştü! ile ilgili etiketler Elazığ intihar girişimi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.