107. saatte peş peşe mucizevi anlar: İskenderun Arzu Apartmanı'nda 8 kişi sağ çıkarıldı!

Hatay İskenderun'da depremin 107. saatinde Arzu apartmanında 6 kişilik ailenin ardından Kılınç ailesi de enkaz altında sağ çıkarıldı. Emekli polis olan çiftin çıkarılma anları Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu.

Son dakika haberi:  Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'daki 10 ili etkileyen depremlerde yıkılan Hatay'ın İskenderun ilçesindeki 5 katlı Arzu Apartmanı enkazında dün görev yapan ekipler, yığınların altında ses tespit etti.

Apartmanın birinci katında karşılıklı ikamet eden iki ailenin 9 ferdinin enkaz altında olduğunu değerlendiren ekipler, buradaki kurtarma faaliyetlerini iş makinelerinin de yardımıyla titizlikle yürütüyor.

9 kişiyle temas kurulan enkazdan 102. saatte Oktay ailesinin 6 ferdi kurtarıldı.

Dilan, Arda, Helin, Kadri, Yasemin ve Zilan Oktay'ın kurtulmasından 5 saat sonra Kılınç ailesinden de güzel haber geldi. 

Emekli polis Raziye ve kendisi gibi emekli polis olan eşi Hacı Murat Kılınç da depremin 107. saatinde enkaz altından sağ olarak kurtarıldı.

107. saatte peş peşe mucizevi anlar: İskenderun Arzu Apartmanı'nda 8 kişi sağ çıkarıldı! - Resim : 2

107. saatte peş peşe mucizevi anlar: İskenderun Arzu Apartmanı'nda 8 kişi sağ çıkarıldı! ile ilgili etiketler Hatay İskenderun
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.