104 emekli amirale 'Haddinizi bilin ve yerinizde oturun' uyarısı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 104 amiralin yayınladığı bildiri ile ilgili bir açıklamada bulundu. Milletin vesayet heveslilerine asla geçit vermeyeceğini belirten Kalın, "Haddinizi bilin ve yerinizde oturun." ifadesini kullandı.

104 emekli amiral, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın politikalarına, hükümete ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik skandal bir bildiri yayınladı.

Bildiriye en sert tepkilerden birini de Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın verdi.

"HADDİNİZİ BİLİN VE YERİNİZDE OTURUN"

Kalın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, milletin ve temsilcilerinin vesayet heveslilerine asla geçit vermeyeceğini belirterek "Bir grup mütekait askerin darbe dönemlerini çağrıştıran açıklaması sadece kendilerini gülünç ve zavallı duruma düşürmüştür. Bilsinler ki aziz milletimiz ve temsilcileri bu zihniyete ve vesayet heveslilerine asla geçit vermeyecektir. Haddinizi bilin ve yerinizde oturun." ifadesini kullandı.

104 emekli amirale 'Haddinizi bilin ve yerinizde oturun' uyarısı ile ilgili etiketler İbrahim Kalın emekli amiral bildiri cumhurbaşkanlığı sözcüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.