1000 TL sosyal yardım 3. faz başvurusu nasıl yapılır?

Koronavirüs salgını nedeniyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan 1000 TL sosyal yardım 3. faz başvuruları devam ediyor. Vatandaşlar ise 1000 TL sosyal yardım 3. faz başvurularının nasıl yapılır sorusuna cevap arıyor. İşte, E Devlet sosyal yardım sorgulama sistemi.

1000 TL sosyal yadım parası başvurusu nasıl sorgulanır? 1000 TL sosyal yardım 3. faz başvuruları nasıl yapılır? sorusu ihtiyaç sahipleri tarafından aranmaya devam ediyor. Koronavirüs salgını sebebiyle yaşanan süreçte ekonomik olarak kötü etkilenen vatandaşlara Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen 1000 TL sosyal yardım parası 3. faz başvuruları sorgulanıyor.

E DEVLET 1000 TL SOSYAL YARDIM PARASI BAŞVURU SORGULAMA

E-Devlet üzerinden 1000 TL sosyal yardım parası sorgulamak için aşağıdaki bağlantı üzerinden e-Devlet hesabınıza giriş yapın. Daha sonra arama butonu üzerinden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sayfasından "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" bölümüne gelin. Daha sonra sorgulamak için butona tıklayın.

SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

1000 TL PANDEMİ SOSYAL DESTEK BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? (E-DEVLET)

E-Devlet'te Pandemi Sosyal Destek Program modülü üzerinden 3. Faz başvuruları şu şekilde yapılıyor:

TC Kimlik Numaranızın son hanesine göre;

0- Pazartesi
2-Salı
4-Çarşamba
6-Perşembe
8- Cuma

günlerinde başvurularınızı yapabilirsiniz.

Cumartesi ve Pazar günleri ise herhangi bir sınırlama olmaksızın herkes başvuru yapabilir.

SOSYAL YARDIM BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

PANDEMİ SOSYAL YARDIM BAŞVURU ŞARTLARI

Belirli kriterlere uyan kişilerin faydalanabileceği 1000 TL yardım, 2022 ve 3294 sayılı kanunlardan faydalanarak devletten sosyal destek alan 2 milyon vatandaşı ilgilendiriyor. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından kriterleri hakkında bilgi verilen ve 2 milyon 111 bin kişinin faydalanacağı 1000 TL sosyal yardım parası için şartlar arasında, halihazırda 2022 sayılı kanun kapsamında sosyal yardım alma koşulu yer alıyor.

1000 TL sosyal yardım 3. faz başvurusu nasıl yapılır? ile ilgili etiketler Sosyal Yardım e-Devlet pandemi 1000 TL
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.