'100 TL çaldınız' deyince çıldırdı: Herkesin gözü önünde soyunmaya başladı!

Esenyurt'ta yabancı uyruklu kişilere ait bir ikinci el eşya satan dükkana giren kadınlar tırnakçılık yöntemiyle para çalınca, işletme sahipleri kadınları suçlamaya başladı. Dükkan sahiplerini hırsız olmadıklarına ikna etmeye çalışan kadınların yaptığı hareket ise şoke etti. Kameraların anbean kayıtta olduğu o anlarda kadınlar soyunmaya kalkıştı.

İstanbul Esenyurt'ta dün akşam saatlerinde Bağlarçeşme Mahallesi’nde yabancı kişilere ait olduğu öğrenilen ikinci el dükkanında hayrete düşüren bir olay yaşandı.

'TIRNAKÇILIK' YÖNEMİYLE 100 TL ÇALDILAR

İddiaya göre, bir ikinci el eşya dükkanından tırnakçılık yöntemiyle 100 lira para alan kadınları işletme sahibi fark etti. Durumun anlaşılmasıyla işletme sahibi kadınlardan parayı geri istedi. Kadınlar kendilerine para çaldıklarını iddia eden adama inandırmak için soyunmaya kalkıştı.

SOYUNAN KADINLAR SANİYE SANİYE KAMERADA

Tişörtünü çıkaran kadınlardan birisi kendisini cep telefonu kamerası ile kaydeden adama da tepki gösterdi. Kadınlar daha sonra olay yerinden uzaklaştı.

(İHA)

'100 TL çaldınız' deyince çıldırdı: Herkesin gözü önünde soyunmaya başladı! ile ilgili etiketler Esenyurt hırsız dükkan ikinci el

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.