100 girişimci KOBİ global mentorlarla buluşturuldu

Teknopark İstanbul’un kuluçka merkezi Cube Incubation, 2021 yılından bu yana sürdürdüğü ve hizmet alanlarını global ölçeğe taşımak için başlattığı ‘Global Startup Mentorship Programı’ ile yerli girişimlere uluslararası mentor desteği sağladı. Cube Incubation, mentorluk programı ile ulaştığı 160 uluslararası mentoru, yaklaşık 100 girişim ile bir araya getirdi.

İbrahim Acar
İbrahim Acar

Kuluçka merkezi, şimdi ise hedef pazarları artırmak için ‘Cube Global Programı’ ile girişimlere desteğin çerçevesini genişletiyor.

MENTOR PROGRAMLARI

Dünyanın çeşitli bölgelerindeki mentor ve girişimcileri bir araya getirmek için başlatılan Global Startup Mentorship Programı’nın temel amacı, farklı ülkelerdeki girişim ekosisteminden deneyimli yöneticileri, mentor olarak programa dahil etmek ve yine bu mentorları girişimcilerle bir araya getirmek. Projenin ana fikri; girişimcilerden önce girişimcilere destek veren ekosistem aktörleri olarak mentorların global pazara açılmasını sağlamak. 

FARKLI PAZARLAR

Cube Global Programı’nın hedefi ise mevcut girişimlerin ve mezunların yurt dışında birçok farklı pazara yönelmesi. Programa, teknoloji ve yenilik odaklı tüm startup ve scaleuplar katılabiliyor.

HEDEFLENEN PAZARLAR

İngiltere
Barcelona
Brüksel
Hollanda
Singapur
Dubai
San Francisco

100 girişimci KOBİ global mentorlarla buluşturuldu ile ilgili etiketler KOBİ
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.