"100 bin imzayı yetiştiremiyorum" deyip çekildi!

Cumhurbaşkanlığı için adaylığını ilk açıklayan isimlerden biriydi Levent Gültekin. Abdullah Gül'ün 'Toplumsal mutabakat yok" deyip aday olmayacağını açıklamasından saatler sonra o da adaylıktan çekildiğini duyurdu. Sosyal medyada videolu açıklamasında adaylıktan çekilme nedenini ise "100 bin imzayı yetiştiremiyorum" sözleri ile açıkladı.

Levent Gültekin muhafazakar medyadaki üst düzey pozisyonlarını kaybettikten sonra soyunduğu müzmin muhalif rolünü erken seçim kararı alınmasının ardından yaptığı "ben de adayım" açıklaması ile başka bir kulvara taşımıştı. 

Aday olmanın yolları belliydi. Yasa hepsini tek tek sıralamıştı. Levent Gültekin'in önündeki tek seçenek 100 bin imza toplamasından geçiyordu. 

"Adayım" dediği ilk günde bu böyleydi, "imzaları toplayamıyorum" diyerek tanınan süreyi yetersiz bulduğunu belirtip adaylıktan çekildiğini açıkladığında kural aynıydı. 

Son günlerde "Erdoğan düşmanlığı" merkezli söylemleri ile halkı "dışarı" çağıran videolar paylaşmaya başlamıştı. 

Ancak bundan da umduğunu bulamamış olacak ki, son videosunda "çekiliyorum" dedi.

"Levent Gültekin'le Onurlu Çıkış, Herkes dışarı! Dışarısı daha güzel! Gelin Birlikte Ülkemizi Mutlu Bir Ülke Yapalım" sloganını kullanan Gültekin bir anlamda istediğini aldı ve "dışarı" oldu.

"100 bin imzayı yetiştiremiyorum" deyip çekildi! ile ilgili etiketler levent gültekin
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.