10 yaşındaki çocuk, arkadaşlarıyla oynarken feci şekilde can verdi!

Trajedi! 10 yaşındaki çocuk, arkadaşlarıyla oynarken korku halatından sallanmaya başladı ve ne yazık ki kurtarılamadı…

İrlanda’da dehşet verici bir kaza yaşandı. 10 yaşındaki küçük çocuk, arkadaşlarıyla oynarken tırmana halatına dolanıp hayatını kaybetti. Küçük çocuğun annesi, sallanma kazasından sonra yaşadığı trajediyi The Sun’a anlattı.

Yaz tatiline çıkmışlardı, kabusa döndü

İrlanda, Wicklow'dan 10 yaşındaki Riain Brennan-Byrne, geçen yıl 7 Ağustos'ta trajik bir şekilde öldüğünde yaz tatili için Leicestershire'ı ziyaret ediyordu. Küçük çocuk, tatilde edindiği yeni arkadaşlarıyla beraber oynamaya çıkmıştı. Arkadaş grubu, bir ağacın dallarına asılı mavi bir ipten yaptıkları salıncakla oynamaya başladılar. Leicestershire Live'ın haberine göre küçük çocuk Riain ipe dolandı ve arkadaşları tarafından asılı halde bulundu.

Bir saat sonra hastanede öldü

10 yaşındaki çocuk, arkadaşlarıyla oynarken feci şekilde can verdi!

İrlanda'da babası Derek ile yaşayan Riain, annesi Niamh'ı Whitwick'te ziyaret ediyordu. Leicester Town Hall'da düzenlenen bir etkinliğe katılan anne ve oğul yaz tatilinin tadını çıkartıyordu. Arkadaş canlısı küçük çocuk, geldiği bölgede kısa sürede birçok yeni arkadaş edindi ve her gün onlarla oynamak için dışarı çıktı. Felaket, işte bu oyun anlarından birinde yaşandı.

“Oğlumun kaybını hazmedemiyorum”

Akıl almaz bir kaza ile oğlunu kaybeden genç anne, “Kırık bir kalple buradayım. Oğlumun kaybı, hazırlanabileceğim bir şey değildi. O her zaman benim kralımdı, erkek kardeşleri ve üvey kız kardeşi tarafından çok sevildi. Onu çok özlüyorlar. Hayatımızda büyük bir boşluk bıraktı. O her zaman bizimle olacak ve ben her zaman onun annesi olacağım.” Dedi.

Adli tabip Ivan Cartwright, ölümün bir kaza olduğuna karar verdi ve Riain'in boynuna dolanan bir bağ nedeniyle öldüğünü söyledi. Cartwright "Bunlar, eminim çoğumuzun çocukken oynayacağı türden salıncaklardı. Bulabildiğim tek sonuç kazara ölüm. Bu trajik bir kazaydı. Hepinize çok ama çok içten taziyelerimi iletiyorum. Bu trajik kayıp için çok üzgünüm."

Ailelere uyarı yapıldı

Yaşanan trajik kazadan sonra, uzmanlar aileleri bir kez daha uyardı. Çocukların ip ve halat gibi nesnelerle oynarken sürekli olarak kontrol altında olmaları gerektiğini vurguladı.

10 yaşındaki çocuk, arkadaşlarıyla oynarken feci şekilde can verdi! ile ilgili etiketler İrlanda ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.